Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

31ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ



ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Η MISS ΚΡΗΤΗ 2009 ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

Ξεπερνώντας σε επιτυχία κάθε προηγούμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου στο κέντρο «οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ» στο Ηράκλειο, ο τελικός του 31ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.


Τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ 2009 κατέκτησε η 20χρονη Μαρία Τσαγκαράκη από το Ηράκλειο.
Τον τίτλο της Ά ΑΝΑΠΛ. MISS ΚΡΗΤΗ κατέκτησε η Εμμανουέλα Δαμβακεράκη που κατάγεται από το Ρέθυμνο, τον τίτλο της ΄Β ΑΝΑΠΛ. MISS ΚΡΗΤΗ η Τίφανη Φραγκιαδάκη από το Ηράκλειο, ενώ MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2009 εξελέγη η δεκαεξάχρονη Μαρίζα Μαθιουλομανωλάκη από τις Μοίρες.


Οι 16 φιναλίστ παρουσιάστηκαν με νυφικά από τον οίκο DEMETRIOS, με βραδινές τουαλέτες από το κατάστημα MARA και με μαγιό από τα καταστήματα ALL WEATHER. Τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια NICOLAS, ενώ το μακιγιάζ το ινστιτούτο αισθητικής BELLE FEMME.
Χρυσός χορηγός της βραδιάς ήταν το WWW.BLACKSILKCASINO.EU.
Τόσο οι παρευρισκόμενοι όσο και οι τηλεθεατές της TV CRETA, η οποία κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση, απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό και με πολλές εκπλήξεις θέαμα.
Τις χορογραφίες των κοριτσιών επιμελήθηκε η διεθνής ακαδημία χορού Yo Bailo του κ. Μιχάλη Κασσαπάκη.
Για μια ακόμα χρονιά η Κρήτη απέδειξε ότι οργανωτικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές του είδους.
Η CRETAN ART PRODUCTIONS και ο Γιώργος Ασαργιωτάκης ο οποίος έχει την ευθύνη της οργάνωσης, κατάφερε με την βοήθεια έμπειρων συνεργατών να παρουσιάσει ένα άψογο αποτέλεσμα, γεγονός που κατατάσσει τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς ως την κορυφαία περιφερειακή καλλιτεχνική εκδήλωση.
Στην επιτροπή συμμετείχε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των πανελληνίων καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης ενώ τη βραδιά παρουσίασε η Miss ΚΡΗΤΗ 2001 και Miss Υδρόγειος 2003 Λίλα Καρακιτσάκη.
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου