Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - Στις πλαζ των Τρικάλων...!!!


Από τον "Καφέ", την "Ζάχαρη" και τα "λιμανάκια" του Αγιαμονιώτη, τις...παραλίες του Πυργετου, της Αγιαμονής και των Σαραγίων τις 10ετίες του ΄60 και '70 η Τρικαλινή νεολαία "βουτάει" σήμερα, στις πισίνες του Αι Γιώργη, του Καρακούση και του Πηνέα...



Οι καιροί είναι δύσκολοι, οπότε και οι… επιλογές περιορισμένες. Το χρήμα… δεν κινείται, διακοπές «γιοκ» για τους περισσότερους εξ ημών οπότε;… Οπότε αναζητούμε εύκολες και κυρίως οικονομικές λύσεις.


ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΗΝΕΑΣ
Στην Καλαμπάκα θέση ανάχωμα.







Έτσι οι Νέοι Πόροι και τα… μαγευτικά Μεσάγγαλα ζουν στιγμές δόξης, στο Κόκκινο Νερό αναβιώνουν εικόνες της αλήστου μνήμης εποχής του ΄70 και ΄80, ενώ πολλοί είναι οι Τρικαλινοί που κάνουν καθημερινά το δρομολόγιο «παράλια Λάρισας-Τρίκαλα», ξοδεύοντας βενζίνη μα όχι και χρήματα για ξενοδοχείο.












Athletic Park Αποστόλης Καρακούσης






Ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που προτιμούν τις… βουτιές και τις απλωτές στις πισίνες της περιοχής μας, που δόξα τω Θεώ είναι πολλές, καλές και κυρίως καθαρές.







ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ





Και εκτός από τη δυνατότητα για μπάνιο προσφέρουν πολλές ανέσεις που σε μεταφέρουν, έστω και νοερά σε μέρη μαγικά κι ονειρεμένα. Χαλαροί στην ξαπλώστρα, λοιπόν, με έναν fredoccino στο χέρι κάτω από έναν φοίνικα (… γιατί εσχάτως αποκτήσαμε πολλούς απ' αυτούς), γυαλιά ηλίου για προστασία και… Coppertone για θεϊκό μαύρισμα!

Κι όλα αυτά, λίγα λεπτά απ' το σπίτι μας! Τι άλλο να ζητήσει πια κανείς σ' αυτή τη ζωή;… Ε;…




ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ

3ο χλμ Καλαμπάκας Τρικάλων












ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου