Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ανανέωσε με τον ΑΟ Τρίκαλα ο Κώστας Ζαφείρης - Ελεύθεροι Τσιούκας Β. και Σαλταπίδας


Μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη είδηση επεφύλαξε το χθεσινό ρεπορτάζ του ΑΟΤ.



Η ευχάριστή έχει να κάνει με την ανανέωση του Κώστα Ζαφείρη, του τρικαλινού έμπειρου πορτιέρο που μπορεί να προσφέρει σιγουριά κάτω από τα «κυανέρυθρα» γκολπόστ.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο τερματοφύλακας Κώστας Ζαφείρης αποτελεί την έκτη κατά σειρά ανανέωση για την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα.
Ο έμπειρος 32χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για άλλο ένα χρόνο στην Τρικαλινή ομάδα. Έχει αγωνιστεί στην καριέρα του από το 1996-2001 στον ΑΟΤ στην Α΄ και Β΄ Εθνική, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Ολυμπιακό Βόλου, το Λεωνίδιο, την Καλαμάτα, επέστρεψε στα Τρίκαλα την περίοδο 2005-2006, πήγε ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου για δύο σεζόν και από το 2008 βρίσκεται ξανά στην ομάδα των Τρικάλων. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει παίξει και στις τέσσερις κατηγορίες με τη φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα».


Μπορεί ο ΑΟ Τρίκαλα να ανακοινώνει μεταγραφές και ανανεώσεις, ωστόσο την ίδια ώρα γίνονται και αποδεσμεύσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τους Βαγγέλη Τσιούκα και Σάκη Σαλταπίδα οι δύο επιθετικοί έμειναν ελεύθεροι από τους «κυανέρυθρους» και μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν καθώς έχουν τις "ελευθέρας" στα χέρια τους.
Ο νεαρός φορ Σάκης Σαλταπίδας τόνισε στο goaltrikala.gr: «Περάσαμε ένα δύσκολο χρόνο με πολλά και ανάμικτα συναισθήματα. Ήμασταν καλύτεροι από όλες τις ομάδες και πιστεύω πως δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο και να το ήθελα δεν συνεχίζω στον ΑΟΤ. Εύχομαι στην ιστορική ομάδα των Τρικάλων να βρει τον δρόμο της και να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα. Θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».
Το goaltrikala.gr μίλησε και με τον Βαγγέλη Τσιούκα ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Παράλληλα στον ΑΟ Τρίκαλα δεν θα συνεχίσουν όπως δείχνουν τα πράγματα ο Κώστας Μπαντάς ο οποίος έχει πρόταση από τον Πυργετό, ο Αλέξανδρος Κακαζούκης έχει πρόταση από τον Απόλλων Καλαμαριάς καθώς τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει ο Δημήτρης Νόλης που έχει πόστο στους «Πόντιους» ενώ ελεύθερος θα μείνει και ο Παναγιώτης Παπαστεριάδης.
Όπως και να έχει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στους «κυανέρυθρους» αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν την προηγούμενη σεζόν όπου και ο ΑΟΤ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

goaltrikala.gr





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου