Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρει ότι «διερευνάται ο ρόλος αστυνομικού από τα Τρίκαλα»


Προς πάσα κατεύθυνση οι έρευνες των διωκτικών Αρχών



Με τίτλο «Από κόσκινο ο ρόλος αστυνομικού» και υπότιτλο «Ο Βλαστός είχε δηλώσει πως θα τον φιλοξενούσε όταν έπαιρνε άδεια από την φυλακή», η εφημερίδα τα «ΤΑ ΝΕΑ» σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι «διερευνάται ο ρόλος αστυνομικού από τα Τρίκαλα, ο οποίος φέρεται ότι γνώριζε τον Παναγιώτη Βλαστό».

Το πλήρες δημοσίευμα της εφημερίδας έχει ως εξής:

«Με νέους κατηγορουμένους αναμένεται να διευρυνθεί η ογκώδης δικογραφία για το συνδικάτο του εγκλήματος. Πρόκειται για πρόσωπα που φέρονται να έχουν παίξει βοηθητικούς ρόλους στο συνδικάτο. Ανάμεσα σε άλλους, διερευνάται ο ρόλος αστυνομικού από τα Τρίκαλα, ο οποίος φέρεται ότι γνώριζε τον Παναγιώτη Βλαστό.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, ο Βλαστός είχε δηλώσει ότι εφόσον έπαιρνε άδεια από τις φυλακές Τρικάλων, θα τον φιλοξενούσε είτε η δικηγόρος του είτε ένας αστυνομικός που κατάγεται και υπηρετεί στα Τρίκαλα. Ο ρόλος του ερευνάται, όπως επίσης έχει ζητηθεί από την εισαγγελία να ερευνηθεί και η στάση της δικηγόρου.

Ένα άλλο σημείο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι όσα ειπώθηκαν από τον Βλαστό σε μία από τις συνομιλίες του για τη χορήγηση της πενθήμερης άδειας, αναφέροντας το ποσόν των 10.000 ευρώ. Από το υλικό δεν διευκρινίζεται για ποιον προοριζόταν αυτό το ποσόν».

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ - ΕΡΕΥΝΑ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου