Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Η αρχή μιας ιστορικής χρονιάς για τον ΑΟ Τρίκαλα


Χρόνια είχε το Στάδιο να ζήσει τέτοιες στιγμές σε μια πρώτη προπόνηση. Και πώς να τις ζήσει αφού ο ΑΟ Τρίκαλα από το 2000 και μετά… είχε πάρει την κάτω βόλτα.




300 περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Σταδίου και αποθέωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία



«Ποτέ ξανά σε σίτες και χωριά» φώναξαν οι «Σακαφλιάδες» βγάζοντας την αγανάκτηση τόσων χρόνων, ένα σύνθημα… ελπίδα καθώς κανείς δε θέλει να δει πάλι τον ΑΟΤ στο Περιφερειακό.










Λιγάκι… εκτός προγράμματος βγήκε η πρώτη προπόνηση καθώς οι παίκτες, με τον Κώστα Ζαφείρη να οδηγεί, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στις 18.10.




Οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ χαρτάκια και καπνογόνα έκαναν την εμφάνισή τους.







Θεοδοσιάδης και Γκαρόζης οι «νέοι»

Ο Σάκης θεοδοσιάδης και ο Στράτος Γκαρόζης πρόβαλαν από τα αποδυτήρια μιας και οι δυο αυτοί παίκτες αποτελούν τις δυο τελευταίες… μέχρι τις επόμενες, μεταγραφές του ΑΟΤ.






Αντίθετα… ο Δημήτρης Μπαλάφας δεν πάτησε χορτάρι καθώς για προσωπικούς λόγους, λύθηκε η συνεργασία της ομάδας μαζί του.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του προπονητή, Γιώργου Βαζάκα ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και για άλλες μεταγραφές: «Το είπα όταν συμφώνησα με τα Τρίκαλα και το ξαναλέω. Στόχος μας είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική.


Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό. Τα Τρίκαλα πρέπει να αλλάξουν κατηγορία γιατί έχουν μεγάλη δυναμική και πολλούς φιλάθλους στο πλευρό τους. Δεν είναι εύκολη η άνοδος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα από την δουλειά που ξεκινάμε σήμερα. Για το έμψυχο δυναμικό θα έχουμε και κάποιες προσθήκες όπως σήμερα αποκτήσαμε τον Θεοδοσιάδη και τον Γκαρόζη και θέλουμε να εντάξουμε ακόμη έναν σέντερ φορ».





Ο Σάκης Θεοδοσιάδη
ς είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από επτά χρόνια στην ομάδα και η χαρά μου είναι ιδιαίτερη. Ξεκινάμε με στόχο να έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να κατακτήσουμε τον στόχο που έχουμε βάλει.

Οι φίλαθλοι να είναι κοντά μας και όλοι μαζί να πετύχουμε τον σκοπό μας. Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων που με επέλεξαν και από σήμερα πολύ δουλειά για να φτιάξουμε την ομάδα δυνατή».





Κώστας Τσέκλημας

photos fatsimare

















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου