Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Εγκαίνια οδικών συνδέσεων Δημοτικών Διαμερισμάτων από τον κ.Βλαχογιάννη


«ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ»



Κάνοντας πράξη τα όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης εγκαινίασε ακόμη ένα έργο που αφορά στην οδική σύνδεση Δημοτικών Διαμερισμάτων διαφορετικών Δήμων.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 22-7-2009, παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων, των Δημάρχων Κόζιακα και Πιαλείων κ.κ. Αναστασόπουλο και Μάμαλη, υπηρεσιακών παραγόντων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων του δρόμου που συνδέει το Ξυλοπάροικο με την Πιαλεία.

Ένα έργο προϋπολογισμού 160.000 ευρώ, με χρήματα από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους 2008, έχει μήκος 1.200 μέτρα και έγιναν εργασίες χωματουργικές, τεχνικές, οδοστρωσίας και ασφαλτικά. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε μέσα σε 10 μήνες.

Αρχικά έγινε αγιασμός του νέου δρόμου και στη συνέχεια οι επίσημοι παριστάμενοι απηύθυναν χαιρετισμούς. Ο Νομάρχης Τρικάλων ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα το δρόμο, ο οποίος ενώνει δύο Δήμους και αποτελεί ικανοποίηση ενός αιτήματος των δύο Δημοτικών Αρχών και των κατοίκων. Θέλω για ακόμη μία φορά να βεβαιώσω για την άριστη σχέση που έχουμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού, με τους Δημάρχους και τους συνεργάτες τους.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι περνά από το χέρι το δικό μου και των συνεργατών μου και των υπηρεσιών θα το κάνουμε και θα είμαστε στη διάθεσή σας. Στο βαθμό που μπορούμε επιλύουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και εδώ θέλω να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου στη Νομαρχία που έχουνε επιτελέσει ένα τιτάνιο έργο τα τελευταία χρόνια, ένα έργο πρωτόγνωρο για τα δικά μας δεδομένα.

Θα είμαστε δίπλα σας με τις μικρές ή μεγάλες μας δυνάμεις, να μας θεωρείτε το αποκούμπι που μπορείτε να απευθυνθείτε για τα προβλήματά σας και όπου μπορούμε θα δίνουμε λύσεις».

Ο Δήμαρχος Κόζιακα κ. Αναστασόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε:

«Θέλω να συγχαρώ τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που επιτελεί ένα μεγάλο έργο στο Νομό μας και δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας. Ευχόμαστε να είναι πάντα στο πλευρό μας και να βοηθάει τους μικρούς Δήμους».

Ο Δήμαρχος Πιαλείων κ. Μάμαλης από την πλευρά του τόνισε:

«Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Πιαλείας για την οδική σύνδεση των δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων έγινε πραγματικότητα και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη. Θεωρούμε αυτό το έργο ιδιαίτερα σημαντικό γιατί δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων των δύο Δήμων.

Κύριε Νομάρχη σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά, είστε γνώστης των προβλημάτων των Δήμων και δίνετε πραγματικά λύσεις στα προβλήματα των δημοτών».















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου