Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Τα Τρίκαλα είναι...Τρίκαλα


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Τρικάλων έκανε στο Sport3.gr ο Κρίστο Τελκίνσκι.



Ο 30χρονος Βούλγαρος μέσος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πόλη για μόνιμη εγκατάσταση μίλησε για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στην απόφαση του να έρθει στην ομάδα τόσο η παρουσία του Γιώργου Βαζάκα (σ.σ. συνεργάστηκαν και την περσινή σεζόν στον Φωστήρα) όσο και οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχει θέσει ο σύλλογος για τη νέα σεζόν.


Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Ο,τι και να πούμε τα Τρίκαλα είναι... Τρίκαλα. Είναι ομάδα με ιστορία στις μεγάλες κατηγορίες και έχει καλύπτει απόλυτα τις προσωπικές μου φιλοδοξίες.

Εχει πολύ καλή οργάνωση και έναν πολύ καλό προπονητή. Ειδικά η παρουσία του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο έπαιξε σημαντικό ρόλο για μένα προκειμένου να έρθω στην ομάδα.

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος δουλειάς του, τον οποίο είχα δει και την περσινή σεζόν που ήμουν στον Φωστήρα και δεν το σκέφτηκα να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα. Εχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές και πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας. Δεν θέλω να βλέπω τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αν εμείς βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο.

Γιατί να παίζεις, άλλωστε, στη Γ' Εθνική αν δεν έχεις πρωταγωνιστικούς στόχους; Αυτό μέτράει πολύ για μένα γι αυτό και πήρα την απόφαση να έρθω. Μου μίλησε ακόμα με τα καλύτερα λόγια για τα Τρίκαλα ο Γιώργος Σαββίδης με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Προοδευτική και θα με βοηθήσει να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας».



ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ PORTAL ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου