Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ρουσφέτι Λέγκα σε Μπουτίνα


Με μεγάλη χαρά ανακοίνωσα στο Δήμαρχο Καλαμπάκας τη χρηματοδότηση...



Τη χρηματοδότηση της κατασκευής βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμπάκας, με το ποσό των 170.000 ευρώ, ανακοίνωσε χθες ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας στο Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Βύρωνα Μπουτίνα.

Ο κ. Λέγκας παρέδωσε τη σχετική απόφαση στο δήμαρχο Καλαμπάκας που τον επισκέφθηκε στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, και έκανε γνωστό ότι η κατασκευή του έργου θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Λέγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά ανακοίνωσα στο Δήμαρχο Καλαμπάκας τη χρηματοδότηση της κατασκευής βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου, ύψους 170.000 ευρώ, στο στάδιο της πόλης. Η υλοποίησή του έργου έχει ιδιαίτερη σημασία διότι απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους νέους ανθρώπους. Είμαστε βέβαιοι, λοιπόν, ότι το νέο γήπεδο θα αποτελέσει πόλο έλξης στην περιοχή και θα συμβάλει στην καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος. Στηρίζουμε τον αθλητισμό και δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές στην περιφέρεια. Φέρνουμε τους πολίτες και τη νεολαία της Καλαμπάκας πιο κοντά στο αθλητικό ιδεώδες και στον υγιεινό τρόπο ζωής».














Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου