Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου η Βούλα Παπαχρήστου



Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων της Λιθουανίας ανέβασε τα ελληνικά χρώματα η Βούλα Παπαχρήστου.



Η κιτρινόμαυρη αθλήτρια του τριπλούν, φρόντισε από το πρώτο κιόλας άλμα, να κάνει σαφείς τις προθέσεις της στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και με επίδοση 14.34 κρέμασε στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο.


Δεύτερη τερμάτισε η Κριστίν Μπουγίν από τη Ρουμανία με άλμα στα 14.26μ., που στους χθεσινούς ημιτελικούς ήταν καλύτερη από την Παπαχρήστου, και τρίτη η Λιλίγια Κιούλικ από την Ουκρανία με 13.88μ.

Η 20χρονη πρωταθλήτρια ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση στο αγώνισμα, καθώς από το πρώτο κιόλας -κι όπως αποδείχτηκε νικητήριο- άλμα προσγειώθηκε στα 14.34 κι έκτοτε δεν απειλήθηκε στιγμή.

Οι υπόλοιπες προσπάθειές της, δεν ήταν και οι καλύτερες (13.82, 14.02, 13.94, 12.37 και μία άκυρη), αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, καθώς κατάφερε όχι μόνο να πάρει το χρυσό μετάλλιο, αλλά και να ακολουθήσει κατά γράμμα τη στρατηγική που είχε χαράξει με τον προπονητή της: ένα καλό άλμα που θα της εξασφάλιζε μια θέση στο βάθρο.

Papachristoy Voula FANS













Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου