Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Οι Scorpions στο Αλκαζάρ (VIDEO & photos)


Σχεδόν 20.000 κόσμου κατέκλυσαν χθες το βράδυ της τις κερκίδες και την αρένα του λαρισινού σταδίου, αποθεώνοντας το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έλαβε ποτέ χώρα στην ελληνική περιφέρεια.



Από την πλευρά τους αρχικά ο δημοφιλής Έλληνας ρόκερ και στη συνέχεια οι θρυλικοί «Σκορπιοί» απογείωσαν με τις επιτυχίες και την ενέργειά τους το κοινό όλων των ηλικιών και ταυτόχρονα την ΑΕΛ, η οποία έγινε αιτία και αφορμή για την διοργάνωση, με τη συνεργασία φυσικά της Cultural Action.

Στιγμή ορόσημο ήταν φυσικά η αιφνίδια εμφάνιση του ντράμερ, Τζέιμς Κόττακ, που σόλαρε φορώντας τη βυσσινί φανέλα, προκαλώντας ενθουσιασμό και συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ, τα οποία τον συνόδευσαν στο εντυπωσιακό ξέσπασμά του.



Όσο για τον αγέραστο, Κλάους Μάινερ, εντυπωσίασε με τα ελληνικά του αλλά και τις δυνατότητες της φωνής του, αλλά το ανταπέδωσε δηλώνοντας προς τους διοργανωτές την έκπληξή του για το μέγεθος και τον παλμό του κόσμου, ο οποίος βοήθησε τόσο εκείνον όσο και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ να πραγματοποιήσουν μια σπουδαία παράσταση.





Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΤ Θανάσης Μακράκης βρέθηκε στην συναυλία με τα παιδιά του και τα ανίψια του...











Όταν τα παιδιά και οι μπαμπάδες έχουν τα ίδια μουσικά γούστα πάνε μαζί στην συναυλία.


Οι νεαροί Παναγιώτης Γκανάτσιος, Γιώργος Ζιώζιας, Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος και οι πρεσβύτεροι Γιώργος Γκανάτσιος και Άρης Ζιώζιας








Και η Πύλη έδωσε βροντερό παρών στην συναυλία.



Από αριστερά Γιώργος Γούλας, Φανή Μπαλλά, Γιώτα Γούλα, Βιβή Λεμονή και ο γνωστός απο τον αθλητισμό αλλά και την πολιτική Βασίλης Μπαλλάς.

















sportrikala.gr







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου