Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ώρα κυπέλλου.για τα Τρίκαλα. ΑΟΤ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ στις 7 αύριο Κυριακή


Υπό το φως των προβολέων αύριο Κυριακή στις 7 το βράδυ το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας για το κύπελλο.






Οι παίχτες γυμνάστηκαν κανονικά ολη την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα στις εγκαταστάσεις του Ασκληπιού στο Λογγάκι.



Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα της Μακεδονίας, ο Γρεβενιώτης τεχνικός προσπαθεί να μην αποπροσανατολιστούν οι παίχτες και να έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με σοβαρότητα όπως τόνισε και σε δηλώσεις του σε τοπική ιστοσελίδα (goaltrikala): «Είμαστε προσγειωμένοι και δουλεύουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μας ενδιαφέρουν τα όποια σενάρια που ακούγονται.



Φωτο από την χθεσινή προπόνηση

Μας ενδιαφέρει η πρόκριση στο κύπελλο. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι καθώς τέτοιου είδους παιχνίδια, κρύβουν κινδύνους».


Tον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Σ.Μαντάκης απο την Κοζάνη με βοηθούς τους Β.Γιοβανόπουλο και Κ.Κουτζιακουζίδη ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Α.Βαλιώτης απο την Λάρισα.


Η τιμή του εισητηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ και αναμένεται τον αγώνα να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι της ομάδας που "διψάνε" για ποδόσφαιρο και που θέλουν να δουν τον ΑΟΤ στο πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν να προκρίνεται για να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την ομάδα της γείτονος Καρδίτσας την Αναγέννηση, αγώνας που θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο της πόλης μας.



http://www.aotrikalafc.gr/




Κάλεσε τους φίλους σου να γίνουν μέλη στη Σελίδα της ΠΑΕ στο facebook για άμεση ενημέρωση:

http://www.facebook.com/pages/-/54149848413





















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου