Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΙΓΚ-ΖΑΓΚ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


 Δείτε το ΝΕΟ http://www.fatsimare.gr/

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το βράδι της Τετάρτης 26-8-2009 τη συναυλία που έδωσε το συγκρότημα των Ζιγκ-Ζαγκ στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πύλη του Δήμου Πύλης.





Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Οργανισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πύλης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Νομαρχίας.


Το γνωστό σε όλους μας συγκρότημα των Ζιγκ-Ζαγκ τραγουδώντας παλαιότερες δικές τους επιτυχίες, αλλά και τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, σκόρπισε κέφι στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την συναυλία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο αντινομάρχης Τρικάλων κ. Μπούρας, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κουφογάζος ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ τον Πολιτιστικό Οργανισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων, τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πύλης και ιδιαίτερα τον φίλο και συντοπίτη Νομάρχη Τρικάλων τον Ηλία Βλαχογιάννη που για ακόμη μία φορά βοήθησε την περιοχή μας μέσω των πολιτιστικών αυτών εκδηλώσεων.

Με την αγαστή συνεργασία της Νομαρχίας και τη βοήθεια του Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη θα κάνουμε την περιοχή μας πύλη του μέλλοντος, γέφυρα πολιτισμού και παράδοσης».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε:

«Μία ακόμη προσφορά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Πύλης, εύχομαι να απολαύσετε την αποψινή βραδιά και να σας υπενθυμίσω ότι το βράδι της Πέμπτης 27-8-2009 είναι η συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου με δωρεάν είσοδο στο Στάδιο, την Παρασκευή 28-8-2009 έχουμε τον Κότσιρα στην Καλαμπάκα με δωρεάν είσοδο και το Σάββατο 29-8-2009 στο Φρούριο στα πλαίσια των Τσιτσανείων ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός με τη Μαριώ και με τη Δημόσια Τηλεόραση σε απ’ευθείας σύνδεση».


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων όπως κάθε χρόνο και φέτος, πιστή στο ραντεβού της με τους κατοίκους του Νομού μας και τους επισκέπτες του, οργανώνει «πανηγύρι» πολιτισμού και τέχνης σε όλο το Νομό Τρικάλων.

Έτσι μπορεί ο καθένας να επιλέξει την εκδήλωση εκείνη που του ταιριάζει περισσότερο ή και όλες, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν για όλους.

Παραδοσιακό τραγούδι, θέατρο, ρεμπέτικη βραδιά, από τοπικές ομάδες καλλιτεχνών σε δημοτικά διαμερίσματα του Νομού μας, τρεις μουσικές βραδιές με καταξιωμένους τραγουδιστές, μια βραδιά στην Καλαμπάκα με τον Γιάννη Κότσιρα στις 28 Αυγούστου και η κεντρική εκδήλωση του καλοκαιριού στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων στις 27 Αυγούστου με την Χαρούλα Αλεξίου, να μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές πιο ρομαντικές, να μας κάνει να ονειρευόμαστε ...

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι στις 29 - 8 - 2009 με τον διαγωνισμό λαϊκού τραγουδιού που έγινε πλέον θεσμός, ενδέκατος κατά σειρά, με παρουσιαστή τον Αλέξη Κωστάλα και μουσική παρένθεση με την ρεμπέτισσα Μαριώ στο όμορφο περιβάλλον του Ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου.



Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις οποίες είστε οι επίσημοι καλεσμένοι μας.

Πέμπτη 27/08/2009: Συναυλία, Χαρούλα Αλεξίου, Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Παρασκευή 28/08/2009: Συναυλία, Γιάννης Κότσιρας, Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας






ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΑ 2009

Σάββατο 29/08/2009: 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Λαϊκού Τραγουδιού

Παρουσίαση Αλέξης Κωστάλας

Ρεμπέτικο Πρόγραμμα με τη Μαριώ

Τρίτη 01/09/2009: Μουσική Βραδιά - Συγκρότημα Ορφέας - Αγία Μονή




Δείτε το ΝΕΟ http://www.fatsimare.gr/



















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου