Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ισοπαλία τα Μετέωρα, απίστευτη ήττα ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου


Μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν... για 2η φορά ο απολογισμός των ομάδων μας στο περιφερειακό. Τα Μετέωρα έκαναν 2 τους βαθμούς τους καθώς έμειναν στο 1-1 στην Ιτέα ενώ ο Εθνικόςηττήθηκε στην έδρα του από το Διμήνι με 1-2. Πιο αναλυτικά...




Απέδρασαν με βαθμό τα Μετέωρα

Δύο πέναλτι είναι υπεύθυνα για το ισόπαλο 1-1 που διαμορφώθηκε στην Ιτέα ανάμεσα σε Αστέρα και Μετέωρα. Μόλις στο 14’ ο Καλύβας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, ενώ στο 61’ ο Σκόνδρας έφερε το ματς στα ίσια με τον ίδιο τρόπο. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κωστής (ΣΔ Ευρυτανίας)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Πιλάλας, Σκεπαρνιάς, Βάσος, Μαρτιναίος (59’ Καρδαράς), Τσίκας (70’ Πετρόπουλος), Καλύβας, Τσώνης, Λέτσας, Μάζης (63’ Ταμπάκης), Μπαϊρακτάρης, Λινάρδος.
ΜΕΤΕΩΡΑ: Πάμπαρης, Ζαχαράκης, Κοντός, Τράπας, Ανδρέου, Τσιούκας Α., Κεραμάς, Χαϊτάνης, Τσιούκας Ε., Σκόνδρας, Ζίνος (71 Γούλας).

Απίστευτη ήττα για Εθνικό Βράχο Καστρακίου

Ματς με τα όλα του έγινε στο Καστράκι όπου το Διμήνι πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στον Εθνικό. Στο 21’ ο Μόκας έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, όμως δύο λεπτά μετά ο Σκούρας ισοφάρισε. Στο τρίλεπτο 30’-32’ ο Εθνικός είχε δύο δοκάρια (Σκρέκας Γ., Ντούβλης), χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη αρχικά οι φιλοξενούμενοι και μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές (!) λόγω αποβολής των Νάνου (63’), Κόφφα (66’) και Γκαγκαστάθη (72’), Μόκα (75’) αντίστοιχα. Μάλιστα, στο 63’ ο Ντούβλης έχασε και πέναλτι για τον Εθνικό που δεν μπορούσε να πετύχει γκολ με κανένα τρόπο. Όταν μια ομάδα, λοιπόν, δεν πετυχαίνει γκολ, το δέχεται και αυτό έγινε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο 87’ ο Χρυσάνθης πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Βολιώτες, που άφησαν… σύξυλους τους γηπεδούχους. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιάκος (ΣΔ Θεσπρωτίας).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαευθυμίου, Αναστασίου, Καραμήτσος, Ράτζας, Σκρέκας Γ., Σκρέκας Α., Μόκας, Γιδόπουλος (46’ Γκαγκαστάθης), Μανούκας (82’ Κόκκινος), Ντούβλης, Παπαστεριάδης
ΔΙΜΗΝΙ: Μιχαλόπουλος, Κουάτσκα, Χονδρός (82’ Χρυσάνθης), Γεωργούλας, Κόφφας, Νάνος, Ντουκόλης (91’ Παπαευαγγέλου), Κουκουβίνος, Σκούρας, Ζαρκάδας (68’ Ζαχαράκης), Καραπλιάγκος.



Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου

Αστέρας Ιτέας-Μετέωρα 1-1
Βράχος Καστρακίου-Ιάσων Διμηνιου 1-2
Λαμία-Βελούχι 3-0
Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Αγρότης Λιανοκλαδίου 2-0
Πυργετός Λάρισας-Μουζάκι 1-0
Τύρναβος 2005-Καρδίτσα 1-0
Ελλασόνα-Ατρόμητος Σπερχειάδας 2-0

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

Η βαθμολογία

ΟΜΑΔΕΣ
Ελλασόνα 6
Πυργετός Λάρισας 4
Λαμία 3
Τύρναβος 2005* 3
Απόλλων Λάρισας* 3
Πύρασος Ν. Αγχιάλου 3
Μουζάκι 3
Καρδίτσα 3
Ιάσων Διμηνιού Κεραυνός 3
Βελούχι 3
Μετέωρα 2
Αστέρας Ιτέας 1
Ατρόμητος Σπερχειάδας 1
Αγρότης Λιανοκλαδίου 1
Βράχος Καστρακίου 0
* έχουν κάνει το ρεπό του α' γύρου



Η επόμενη αγωνιστική

Αγρότης Λιανοκλαδίου-Λαμία
Απόλλων Λάρισας-Τύρναβος 2005
Καρδίτσα-Ιάσων Διμηνιού Κεραυνός
Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Αστέρας Ιτέας
Ατρόμητος Σπερχειάδας-Βράχος Καστρακίου
Μετέωρα-Πυργετός Λάρισας
Μουζάκι-Ελλασόνα
Ρεπό: Βελούχι

goalnews.gr






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου