Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

«Είμαστε ευγνώμονες στον Σωτήρη Χατζηγάκη…»


Σε εντυπωσιακά μεγάλες συγκεντρώσεις στους Δήμους Οιχαλίας και Φαρκαδόνας μίλησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης




Θερμής υποδοχής έτυχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης κατά τις περιοδείες του σε χωριά των Δήμων Οιχαλίας και Φαρκαδόνας.


«Είμαστε ευγνώμονες στον Σωτήρη Χατζηγάκη για τα όσα προσέφερε στον τόπο μας» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Αθ. Ζιώγκο ο οποίος συνόδευσε τον Υπουργό σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου του, στον Κλοκωτό, στους Γεωργανάδες, στην Κρήνη. Ο κ. Σ. Χατζηγάκης μίλησε σε όλα τα χωριά, μιας και ήταν πολύς ο κόσμος που τον περίμενε και ζήταγε να τον ακούσει, ενώ έκανε την κεντρική του ομιλία στην Οιχαλία.


Ο Υπουργός ανέλυσε κυρίως την πολιτική που ακολούθησε το τελευταίο 8μηνο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στάθηκε ιδιαίτερα στα σημαντικά έργα που προωθήθηκαν στην περιοχή. «Διατέθηκαν συνολικά 110 εκατομμύρια Ευρώ για έργα στο Νομό, εκ των οποίων τα 55 στον Δήμο Οιχαλίας» τόνισε ο κ. Σ. Χατζηγάκης για να συμπληρώσει:

«Εδώ θα γίνει το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων δεκαετιών για τον Νομό μας, το φράγμα Νεοχωρίτη, συνολικού προϋπολογισμού 52 εκ. Ευρώ. Έργο το οποίο αφενός θα ξεδιψάσει τον κάμπο, όχι μόνο της περιοχής, αλλά και του γειτονικού Νομού Λάρισας, ενώ θα ανοίξει νέες προοπτικές ανάπτυξης της Οιχαλίας, με παράλληλες δράσεις».

Ο κ. Σ. Χατζηγάκης, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφτηκε το Ζάρκο, την Παναγίτσα, την Πηνειάδα, την Κρήνη και το Γριζάνο, ζήτησε «στήριξη απ’ όλους προκειμένου να είναι νικηφόρα και αυτή τη μάχη. Το τι μπορώ να κάνω εγώ για τον Νομό μας το ξέρετε πια πολύ καλά. Αυτό που ζητάω εγώ από εσάς είναι και τον τελευταίο σταυρό και την τελευταία ψήφο. Ζητώ να μου δώσετε δύναμη για να συναγωνιστώ επί ίσοις όροις με τους πολιτικούς των Αθηνών, γιατί να είστε σίγουροι την επομένη των εκλογών εγώ θα παίξω κεντρικό πολιτικό ρόλο. Και θέλω να με στείλετε ισχυρό για να αγωνιστώ ακόμη πιο δυναμικά για τον τόπο μας. Να δώσουμε στον Νομό Τρικάλων την αναπτυξιακή προοπτική που του πρέπει…».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου