Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Προχωράμε με νέα πρόσωπα δίπλα στον Κώστα Καραμανλή - Μεγάλη συγκέντρωση του Νίκου Παππά στην Αθήνα


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - Υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Μήνυμα στήριξης στο νέο πολιτικό από τους ετεροδημότες





Ένα ισχυρό μήνυμα για την απόφαση των πολιτών να προχωρήσουμε μπροστά με νέα πρόσωπα δίπλα στον Κώστα Καραμανλή, έστειλαν οι Καρδιτσιώτες που ζουν στην Αθήνα σε μια μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών του Νίκου Παππά.


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος, μεταφέροντας στο Νίκο Παππά τη στήριξη των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης από ολόκληρη την Αττική. Χαιρετισμούς έστειλαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Άρης Σπηλιωτόπουλος και Τουρισμού Κώστας Μαρκόπουλος. Παρόντες ήταν ο γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Θανάσης Σκορδάς, Διοικητές Οργανισμών, Δήμαρχοι του λεκανοπεδίου και πολλοί εκλεγμένοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ο κ. Παππάς τόνισε:
«Η παρουσία σας σήμερα εδώ, στέλνει μηνύματα νίκης στις 4 του Οκτώβρη και προπαντός μας δίνει τη δύναμη να παλέψουμε ακόμα περισσότερο, στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή»
Είμαι σήμερα μαζί σας για να δώσω, πρώτα απ’ όλα, μια απάντηση στο ερώτημα «γιατί εκλογές τώρα;». Για να δώσω την απάντηση που έδωσε πρώτος ο Καραμανλής. «Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του τόπου, πάνω απ’ όλα είναι το καλό της πατρίδας».
Το ΠΑΣΟΚ όλο αυτό το διάστημα δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να υποτάσσει τα πάντα στο κομματικό συμφέρον. Καταστροφολογεί και την ίδια ώρα χαϊδεύει αυτιά. Ο κ. Παπανδρέου υπόσχεται τα πάντα στους πάντες.
Εμείς λέμε ανοιχτά την αλήθεια. Σε τόσο κρίσιμες περιστάσεις δεν χωρούν στρογγυλέματα και υπεκφυγές. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τα πάντα. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι αποφασίζουν. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι ακολουθεί.
Ο κ. Παππάς ανανέωσε το ραντεβού με τους ετεροδημότες της Αθήνας στην Καρδίτσα για την τελική ευθεία των εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανένας να μη λείψει στις 4 του Οκτώβρη. Καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη. Η νίκη εξαρτάται από όλες και από όλους μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Συνεχίζουμε με πίστη, με ψυχή. Πάνω από όλα με αισιοδοξία. Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου