Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Στον επαγγελματικό στίβο από σήμερα 32 νέοι πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων


Παρουσία του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γιάννη Θεοδωράκη και του Προέδρου του Τμήματος κ. Κώστα Μπαγιάτη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο η ορκωμοσία των 32 προπτυχιακών φοιτητών του ΤΕΦΑΑ που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.







Στον χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία του τμήματος όλα αυτά τα χρόνια.



Είμαστε ένα από τα τμήματα που έχουμε κάνει και την αξιολόγηση του ιδρύματος, είμαστε τμήμα που έχουμε και τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, θεωρούμε ότι δίνουμε τα καλύτερα εφόδια στα παιδιά και κάνουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση επάνω στην επιστήμη που σημαίνει ότι τους προετοιμάζουμε καλά για την εργασία τους στην συνέχεια.



Έτσι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια και συστήνουμε στους γονείς εδώ στην Θεσσαλία αν τα παιδιά τους θέλουν να σπουδάσουν την σχετική επιστήμη να επιλέξουν ανεπιφύλαχτα το ΤΕΦΑΑ.



Στους πτυχιούχους μας ευχόμαστε τα καλύτερα και τους προτρέπω να προσπαθήσουν πολύ παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάει η οικονομία και η κοινωνία γενικότερα διότι η εμπειρία μας μέχρι τώρα δείχνει ότι τα παιδιά που προσπαθούνε βρίσκουν άμεσα είτε σε σχετικά με τις σπουδές τους επαγγέλματα είτε οπουδήποτε αλλού».


Από την πλευρά του ο κ. Μπαγιάτης τόνισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους νέους πτυχιούχους του τμήματός μας διότι μετά από έναν αγώνα που έδωσαν όλα τα χρόνια των σπουδών τους καταφέρνουν σήμερα να βαπτιστούν και επίσημα πτυχιούχοι και θα ήθελα να τους πω ότι μπορεί να πέρασαν διάφορες δυσκολίες αλλά στην ζωή τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουν και στον στίβο της ζωής γιατί είναι αθλητές και έχουν μάθει να αγωνίζονται.

Σας εύχομαι να πορευθείτε στην ζωή τίμια και σωστά, να κρατήσετε μια επαφή με το Τμήμα και σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία».



Στην τελετή έδωσαν επίσης το παρών ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης και η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κα Ελένη Αργυροπούλου – Καλλιάρα.












































Χάρης Μαντέλλος

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου