Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ξενοδοχείο και πολυχώρο εκδηλώσεων δημιουργεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων


Συνέντευξη Τύπου για την λειτουργία του υπεραστικού ΚΤΕΛ με αφορμή την συμπλήρωση 10 μηνών από την μετεγκατάστασή του στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ριζαριό όπως και για τις δράσεις ανάπτυξης του συγκροτήματος με την δημιουργία ξενοδοχείου 25 δωματίων καθώς και πολυχώρου εκδηλώσεων έδωσε χθες το μεσημέρι η διοίκηση του μεταφορικού φορέα.





Όπως ειπώθηκε το συγκρότημα που περιλαμβάνει τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, τους εμπορικούς χώρους και τα καταστήματα, το υπόγειο Parking 200 θέσεων και το ξενοδοχειακό συγκρότημα με συνεδριακό χώρο που θα δημιουργηθεί θα φέρει την επωνυμία Alizari Hall επειδή το συγκρότημα βρίσκεται στο Ριζαριό, μία περιοχή που πήρε το όνομά της από το φυτό ριζάρι – ένα διάσημο φυτό στο οποίο οφείλεται η ιδιαίτερη άνθιση στην υφαντουργία, κατά τον περασμένο αιώνα, στην περιοχή της Θεσσαλίας- του οποίου η εμπορική ονομασία είναι αλιζάρι.


Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Νιαβής υπογράμμισε ότι η μετεγκατάσταση αποτέλεσε για την εταιρία έναν σημαντικό σταθμό στην ιστορία της και για το επιβατικό κοινό μια νέα εποχή στον τρόπο και στην ποιότητα της εξυπηρέτησής του καθώς και ότι το υπεραστικό ΚΤΕΛ κινείται πάντα με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη γιατί δεν είναι απλά μια μεγάλη επιχείρηση του Νομού αλλά ένας φορέας του οποίου το έργο, η λειτουργία, οι υπηρεσίες και η προοπτική του ενδιαφέρουν το σύνολο του Τρικαλινού κοινού.


Στο χρονικό της μετεγκατάστασης και στην υλοποίηση ενός επενδυτικού σχεδίου ώστε να αναπτυχθούν νέες συνθήκες εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών στο επίπεδο δημόσιων συγκοινωνιών αναφέρθηκε με την σειρά του ο Διευθυντής της ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε. κ. Τσόλας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι φιλοσοφία, πολιτική και καθημερινή πρακτική της εταιρίας αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το ευρύ κοινό δεδομένου ότι, μεταξύ άλλων συνδέει τα Τρίκαλα με όλες τις περιοχές της Ελλάδας, εξυπηρετεί συγκοινωνιακά ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Νομού, επιδεικνύει κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα ενώ τα τελευταία χρόνια μπήκε δυναμικά και στην παροχή σύγχρονων και ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών με την ΥΠΕΡTOURS.

Χάρης Μαντέλλος











Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου