Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Χρήστος Μακρυγιάννης : ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΑΙΩΝ

http://www.trikalacity.gr





Το είδαμε και αυτό στην επίσημη σελίδα του δήμου Τρικαίων του νομού Τρικάλων που πληρώνεται από τα λεφτά των δημοτών !!!! φάτσα κάρτα η σελίδα των Αλβανών μεταναστών .

http://www.samt.gr/

Η σελίδα του δήμου Τρικαίων που στοίχησε αρκετές χιλιάδες ευρώ είναι η σελίδα του δημάρχου ; την πληρώνει από την τσέπη του όχι βέβαια , εκτός και αν είναι διαφήμιση οπότε καλά να είναι δούμε και τα τιμολόγια , αλλά από πότε δημοτική σελίδα παίρνει διαφημίσεις ; να βάλουμε και εμείς να ενισχύσουμε τα οικονομικά του δήμου; Και από πού ως που διαφημίζεται η σελίδα ενός συλλόγου; Και μάλιστα Αλβανικού ;Γιατί δεν διαφημίζεται και η σελίδα του ΑΣΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ? Που στο κάτω κάτω έκανε την πόλη μας γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μονο ;

(ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!)

Στην σελίδα τους έχουν εκδηλώσεις από την εκδήλωση της εθνικής τους επετείου στις φωτογραφίες βλέπουμε τις σεβαστές αρχές της πόλης μας πρώτο τραπέζι πίστα .

Για δείτε εδώ:

http://www.samt.gr/nea.html

Επίσης σε αρκετές φωτογραφίες μας δείχνουν τις σεβαστές αρχές να είναι παρόντες μην χάσουνε, στα μαθήματα Αλβανικού Σχολείου ; έχει άδεια από την Ελληνική Πολιτεία κ. Προϊστάμενε της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης; ποιος διδάσκει; Τα βιβλία έχουν εγκριθεί από το υπουργείο ; τηρεί το σχολείο τους κανόνες; γιατί αν δεν είναι σχολείο ο κ. Πρέσβης της Αλβανίας τι ρόλο παίζει ; δεν μας έγινε μάθημα η Θράκη;

Για δείτε εδώ :

http://www.samt.gr/sxoleio.html


Και ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Ελληνική Βουλή ότι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές οι εν Ελλάδι αλλοδαποί !!!!

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!!



Με τιμή

Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου