Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Αρχές Δεκεμβρίου το εμβολιαστικό κέντρο της Νομαρχίας Τρικάλων


Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει την λειτουργία του το εμβολιαστικό κέντρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων, σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου αντινομάρχη κ. Νίκου Σακκά.



Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να προμηθευτεί η Νομαρχία τα 5.000 εμβόλια κατά του ιού της νέας γρίπης τα οποία έχει παραγγείλει, ενώ ήδη ο λοιπόν απαραίτητος εξοπλισμός του εμβολιαστικού κέντρου βρίσκεται στο κτίριο της Νομαρχίας.

Το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει στην αίθουσα όπου γράφονται τώρα τα βιβλιάρια, ενώ προς το παρόν η συγκεκριμένη υπηρεσία με τα βιβλιάρια θα στεγαστεί στο ισόγειο του Νομαρχιακού Μεγάρου.

Επίσης το εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο μπορούν να προσέρχονται όσοι το επιθυμούν θα στελεχωθεί με έναν ή και περισσότερους αν χρειαστεί γιατρούς, αλλά και με επισκέπτες υγείας που θα εκπαιδευτούν κατάλληλα από γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων και με διοικητικό προσωπικό.

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντινομάρχης κ. Σακκάς ανέφερε σχετικά:

«Μπαίνουμε και εμείς ως Νομαρχία στο πρόγραμμα των εμβολιασμών, είμαστε σε τέταρτη μοίρα σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό, με πρώτο το Νοσοκομείο, δεύτερα τα Κέντρα Υείας και τρίτα τα πολυϊατρεία του ΙΚΑ.

Οργανώνουμε το εμβολιαστικό μας κέντρο, το οποίο θα απαρτίζεται από γιατρούς, επισκέπτες υγείας και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Υγιεινής».









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου