Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

I Love Trikala. Ψηφίζουμε μαζικά και αγωνιστικά...


Ψηφίζουμε το νομό Τρικάλων ως πιο αγαπημένο προορισμό στον διαγωνισμό της εκπομπής «I LOVE GR» του ΣΚΑΪ





Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο διαγωνισμός της εκπομπής «I LOVE GR» του ΣΚΑΪ που θα αναδείξει τον πιο αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο νομός Τρικάλων.

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο ΝΕΟ


Τα Τρίκαλα διαγωνίζονται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. και καλούνται όλοι οι Τρικαλινοί, οι φίλοι και λάτρεις του νομού να ψηφίσουν το νομό μας ως τον πιο αγαπημένο προορισμό.
Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ θα συμμετέχει 25μελής ομάδα του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων.

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Οι Τρικαλινοί και οι φίλοι του νομού μας μπορούν να ψηφίσουν το νομό Τρικάλων ως αγαπημένο προορισμό με SMS στο 54660 γράφοντας Η κενό 6, είτε από σταθερό τηλέφωνο στο 9011 900801 που μετά από φωνητική οδηγία πατάμε το 6, είτε μέσω διαδικτύου http://www.ilovegr.gr
H ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου 28/11, ένα τέταρτο πριν τη λήξη της εκπομπής.


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Υπενθυμίζουμε ότι ο νομός μας προκρίθηκε στις 100 πιο αγαπημένες περιοχές και τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας ύστερα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέχρι το τέλος του περασμένου Ιουνίου. Η ψηφοφορία αυτή συνεχίζεται έως ότου αναδειχθεί μέσα από δέκα επιλογές, ένας μόνο τόπος, ο οποίος θα συγκεντρώσει την αγάπη και τις ψήφους των περισσότερων τηλεθεατών.
Κάθε Σάββατο στις 19.00 σε μία σειρά 10 εκπομπών ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάζει και θα προβάλλει ανά δέκα τους επιλεγμένους προορισμούς, εκ των οποίων θα προκρίνονται οι 4 εξ αυτών, ανά εκπομπή. Ο νομός Τρικάλων διαγωνίζεται το Σάββατο (28/11 στις 7 μ.μ.). Στους δέκα προορισμούς εκτός από το νομό Τρικάλων το Σάββατο διαγωνίζονται η Σύρος, η Μάνη, η Πάρος – Αντίπαρος, η Έδεσσα, η Σκιάθος, το Λασίθι, η Βόρεια Εύβοια, η Καρδαμύλη και η Ίος.

ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Η εκπομπή θα προβάλει τον πλούτο του τόπου μας, τις γνωστές αλλά και άγνωστες περιοχές του νομού μας.
Η περιήγηση στις φυσικές ομορφιές της κάθε περιοχής θα είναι εμπλουτισμένη με πολιτισμικά και ιστορικά στοιχεία, ενώ σε κάθε ζωντανή εκπομπή-αφιέρωμα, οι διαγωνιζόμενες περιοχές θα εκπροσωπούνται από έναν βασικό υποστηρικτή. Παράλληλα, το κοινό του studio, χωρισμένο σε «κερκίδες» θα συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την πρόκριση της αγαπημένης του περιοχής.

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο ΝΕΟ





Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. εννοειται οτι τα ΤΡΙΚΑΛΑ ειναι απο τις πιο ομορφες πολεις της Ελλάδας και οχι μονο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή