Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΠΟΔΤ


« Μελωδικές χριστουγεννιάτικες ευχές »
« Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά »
« Νεανική συναυλία με την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά »
« Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με το Δημοτικό Κουκλοθέατρο-Δημοτικό Θέατρο Σκιών »



« Μελωδικές χριστουγεννιάτικες ευχές »

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009, 8.00μ.μ. Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων
Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων, η Δημοτική Χορωδία και η Δημοτική Φιλαρμονική, πραγματοποιούν από κοινού συναυλία, προσφέροντας μία μουσική περιήγηση με Χριστουγεννιάτικο άρωμα , γεμάτη μελωδικές ευχές. Θ’ακουστούν κάλαντα από όλον τον κόσμο, γνωστά κλασικά έργα καθώς και αποσπάσματα από Μιούζικαλ και Όπερες.


« Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά »

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009, 5.30μ.μ Προαύλιο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρικκαίων
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με το ΣΦΛΜΤ (Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Τρικάλων) θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που θ’ανήκει στα παιδιά. Χιονάνθρωποι θα ξεσηκώσουν τα παιδιά, που θα παίξουν μαζί τους με μπαλονοκατασκευές, θα διαγωνισθούν σε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια, και θα τους περιμένουν εκπλήξεις. Ο DJ θα πλημμυρίσει το χώρο με τις επιλεγμένες μουσικές του και τα παιδιά θα το ρίξουν στο χορό. Ο Αι Βασίλης, θα τραγουδήσει τα κάλαντα με τα παιδιά, και ο χορός και η μουσική θα κρατήσουν, όσο κρατήσει το κέφι των μικρών.


« Νεανική συναυλία με την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά »

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009, 8.30μ.μ. Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου
Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων, διοργανώνει συναυλία με την Ευρυδίκη και το Δημήτρη
Κοργιαλά. Θα μας κρατήσουν συντροφιά με γνωστά τραγούδια και θ’ακουστούν πολλές μεγάλες επιτυχίες, που θα ξεσηκώσουν το κοινό, σ’ένα ευχάριστο νεανικό μουσικό κλίμα.


« Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με το Δημοτικό Κουκλοθέατρο-Δημοτικό Θέατρο Σκιών »

Το Δημοτικό Κουκλοθέατρο – Δημοτικό Θέατρο Σκιών του ΠΟΔΤ με εμψυχωτή τον κ. Νίκο Τζίκα, λόγω των εορταστικών ημερών θα δώσει παραστάσεις Δευτέρα και Τρίτη 21-22/12, Δευτέρα και Τρίτη 28-29/12, ώρα 5.30 μ.μ, στις μόνιμες εγκαταστάσεις στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48). Τις ίδιες μέρες και κατόπιν συνεννοήσεως, δίνονται και οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία, με έργο « Η Μικρή Νεράιδα ».



Σε όλες τις εκδηλώσεις του εορταστικού προγράμματος η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου