Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Βαγγέλης Πλεξίδας: Ευχαριστώ και Χρόνια πολλά...!

Τα "Χρόνια πολλά" σαφώς ειρωνευόμενος τους όσους προσπαθούν να εμπλέξουν τον ίδιο, την δραστηριότητά του στον ΑΟ Τρίκαλα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από μέρες σε Αθηναικά ΜΜΕ.
Τα "ευχαριστώ' με αποδέκτες όσους προσπαθούν με δημοσιεύματα να βλάψουν τον ίδιο αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλει για τον ΑΟΤ




"Χρόνια...Πολλά", (και ο νοών, νοείτο), στέλνει με μήνυμά του ο κύριος μέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Βαγγέλης Πλεξίδας με αφορμή δημοσιεύματα σε τοπικά ΜΜΕ.

Σφόδρα δυσαρεστημένος με πρόσφατα δημοσιεύματα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων αλλά και αθλητικό πόρταλ των Τρικάλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ με αναφορά σε εταιρία που ήταν μέτοχος.


Στέλνει επίσης "ευχαριστήριο μήνυμα" σε επώνυμους της πόλης που προσπαθούν με τα δημοσιεύματα αυτά να βλάψουν τον ίδιο αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλει για την ομάδα.


Τα..."Ευχαριστώ" του Πλεξίδα απευθύνονται:

Στον δήμαρχο της πόλης που μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου trikalacity.gr, σκοπός της οποίας (υποτίθεται κατά τα λεγόμενα του δημάρχου) είναι η στήριξη, προβολή και προώθηση Τρικαλινών επιχειρήσεων, αναδημοσίευσε άρθρο δυσφημιστικό για Τρικαλινή εταιρία.
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, του καταλογίζει ότι το δημοσίευμα ήταν μεθοδευμένο, κατά προτίμηση, και "κατ' επιλογή" μερικών...

Το δεύτερο "ευχαριστώ" στην αθλητική ιστοσελίδα sportrikala.gr για την "έγκυρη και έγκαιρη" πληροφόρηση του Τρικαλινού φίλαθλου κόσμου με...πολιτικό-επιχειρηματικό (!) ρεπορτάζ που δημοσίευσε. Το θεωρεί άστοχο, και αντίθετο στα όσα κατά καιρούς έχει πει, δηλαδή ότι η ενασχόλησή του με τα αθλητικά δρώμενα και άλλες δραστηριότητες ουδεμία σχέση έχουν με την συμμετοχή του σε εταιρίες.


Το μεγάλο παράπονο του Πλεξίδα; Μετά από δύο χρόνια ενασχόλησής του στον ΑΟΤ, κατάλαβε ότι όχι μόνο δεν βρήκε στήριξη αλλά αντίθετα τον υπονομεύουν.
Μόνον τους αγνούς Τρικαλινού φιλάθλους που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και είναι κοντά της σέβεται και αναγνωρίζει.

Βαθύτατα ενοχλημένος για την υπονόμευση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προτίθεται να παραδώσει σήμερα μέχρι το μεσημέρι τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα στο Δημαρχείο της πόλης και να τις διαθέσει στους φιλάθλους οπαδούς των Τρικάλων.

Και μην βιαστεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα ότι αυτό γίνεται σαν συνέπεια αδυναμίας (οικονομικά) να συνεχίσει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί όσοι το κάνουν, σύντομα θα τον βρούν μπροστά τους σε κάτι μεγαλύτερο και ίσως τότε να σεβαστούν την προσπάθεια του, τόσο οι ενασχολούντες με την πολιτική όσο και μερικοί που ζουν από το συγκεκριμένο επάγγελμα...


Αυτά προς το παρόν...







Δημοσίευσέ το στο:

8 σχόλια:

  1. trikala....molis doume oti kapoios prospathei na kanei kati kalo tou vgazoume to mati...to idio pragma simvenei kai edo sti germania.etsi eine(oxi oloi eytixos) oi trikalinoi....KALES GIORTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή της Μπατζελή να υπονομέυει τον αντί... ρε τι διαβάζουμεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sto kalo kai mi ksexasete na mas grafete!!! protimoume proedro pou agapa tin poli kai tin omada kai oxi ton idio tou ton eauto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala eipame propaganda iper tou plexida alla eleos, tosa site to postaran, ta 2 ton peiraxan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω την εντύπωση πως ο κ.Πλεξίδας δεν έχει καταλάβει το εξής: ότι τα λεφτά από μόνα τους δεν αρκούν. Αυτό πιστεύω ότι θέλει να του πει κόσμος. Ότι δηλαδή, η ομάδα και ο ίδιος, δεν πλαισιώνονται από τους κατάλληλους ανθρώπους..

    Σίγουρα στη βασική του δουλειά που είναι η χρηματοδότηση της ομάδας, είναι (όπως φαίνεται) σωστός. Στα υπόλοιπα (επικοινωνία, συνεργάτες κλπ) χάνει.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε ΟΛΟΥΣ!
    Ας γίνουμε το νέο έτος λίγο καλύτεροι άνθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά πήγε στον Δήμαρχο για να παραδώσει τις μετοχές; Η για πολλοστή φορά απείλησε ότι θα φύγεικαι εν συνεχεία το μετάνιωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. entaksei mr. pleksida,mas epeises!!!!!to ti psema exeis pei genika gia tin omada den perigrafetai.gia emas pou kseroume ti paizei koitakse prwta na plirwseis ta ka'i'mena ta paidia pou einai aplirwta k meta vges na miliseis gia peri dithen tsakwmous enok-vazaka,kseroume apo prwto xeri ti ginetai stin omada.alla apo gardikiwti ti perimenes???kalo???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή