Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Εγκαίνια για τον δρόμο Διάσελλο – Αγρελιά – Βλαχογιάννι


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ





Ακόμη ένα έργο ιδιαίτερα ωφέλιμο τόσο στη σύνδεση των Νομών Τρικάλων – Λάρισας και στην καλύτερη μετακίνηση των κατοίκων των ορεινών χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας, όσο και για τους κτηνοτρόφους, αυτό του δρόμου Διάσελλο – Αγρελιά – Βλαχογιάννι, στα όρια των Νομών Τρικάλων – Λάρισας, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 30-12-2009 από το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.



Το έργο κόστισε 1,5 εκ. ευρώ και κατασκευάστηκαν περίπου 5,5 χιλιόμετρα, ενώ απομένει ακόμη το κομμάτι που ανήκει στο Νομό Λάρισας.

Αρχικά έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων κ. Βλαχογιάννη, του αντινομάρχη κ. Κοτρώνη, του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Τόλιου, του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Τσέλιου, αντιδημάρχων, των συμβούλων του Νομάρχη κ.κ. Λέγκα και Ψύχου, του Διεθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Τρικάλων κ. Μπούτσια και κατοίκων της περιοχής.


Την τελετή των εγκαινίων προλόγισε ο αντινομάρχης κ. Κοτρώνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Νομάρχης Τρικάλων, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Τόλιος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Διασέλλου κ. Καλύβας.

Ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«Με χαρά παραδίδουμε ένα ακόμη έργο σε χρήση των πολιτών και απομένει ακόμη το κομμάτι που ανήκει στη Λάρισα. Αυτοί οι δρόμοι όσο και αν φαίνεται από πρώτη άποψη ότι δεν προσφέρουνε πολλά ή σπαταλούμε χρήματα σε δρόμους όπως κάποιοι λένε, εμείς πιστεύουμε ότι είναι δρόμοι ανάπτυξης και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με τις μικρές μας δυνάμεις και σε συνεργασία με όλους τους φορείς του Νομού να φέρουμε σημαντικά αποτελέσματα για τον τόπο.


Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμπαράστασή σας και να ευχηθώ από βάθος καρδιά καλή χρονιά σε όλους».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Τόλιος τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το έργο γιατί πέρα από την οδική σύνδεση των Διαμερισμάτων της περιοχής, εξασφαλίζει και προσβασιμότητα στους κτηνοτρόφους. Θέλω να τονίσω ότι η συνεργασία του Δήμου με τη Νομαρχία είναι καλή και θέλω να ευχαριστήσω το Νομάρχη και τους συνεργάτες του και να τους ευχηθώ καλή χρονιά».



Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την κοπή της κορδέλας, ενώ αμέσως μετά, ο Νομάρχης Τρικάλων και αφού πρώτα άκουσε τα προβλήματα και αιτήματα των κατοίκων έκανε αυτοψία προκειμένου και ο ίδιος να έχει μια σαφή εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κυρίως οι κτηνοτρόφοι της περιοχής.













Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου