Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Παλικαρίσια δήλωση των παικτών του ΑΣ Τρίκαλα


Οι καλαθοσφαιριστές του ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ προχώρησαν στην παρακάτω κοινή γραπτή δήλωση:





«Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων ότι παρά τις σημαντικές οικονομικές οφειλές της διοίκησης του ΑΣ Τρίκαλα απέναντι μας, συνεχίζουμε να συμμετέχουμε κανονικά τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας με την βεβαιότητα ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει όλοι μαζί εξ’ αρχής.
Πήραμε την απόφαση αυτή λόγω της μεγάλης πίστης και υποστήριξης του φίλαθλου κόσμου απέναντι μας που διψά για το μπάσκετ και που θέλει την παραμονή της ομάδας στην Α1.


Κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ και ζητούμε και εμείς την στήριξη των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας ώστε η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

Με την βοήθεια όλων η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ ενώ εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Οι καλαθοσφαιριστές του ΑΣ Τρίκαλα


ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΕΚ

Κυκλοφόρησαν και διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Γαριβάλδη 11, 3ος όροφος) τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στον ΑΣ Τρίκαλα και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα.





Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. O Bαζάκας είμαι ρε παλιόπουστα και θέλω να σου πω απλά ότι έρχομαι Τρίκαλα να σου γαμήσω τη μανούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή