Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ρε παιδιά, τι σημαίνει "τσιουφλέκας";!!!


Η ευγένεια του κ. δημάρχου Τρικκαίων και οι (πεπιεσμένες) δημοκρατικές αρχές του !
Στρατηγού Μακρυγιάννη (νέα) επιστολή...





Διαβάζω στην Ηλεκτρονική σελίδα Trikalanews.gr ότι σε σε κάποια στιγμή έντονης δυσφορίας του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος απευθύνθηκε σε αντιδήμαρχό του και του είπε «Είσαι τσιουφλέκας» κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου !!!!



Στην ίδια συνεδρίαση αντιγράφω από την ίδια Ιστοσελίδα Ανεβάζοντας τους τόνους ο Δήμαρχος, ζήτησε να δώσει διευκρινιστική επιστολή ο κ. Ροντούλης για να είναι ευπρόσδεκτος στην πόλη, με την επισήμανση «δεν μπορούμε να τα καταπίνουμε όλα».

Στην Εφημερίδα Έρευνα στην στήλη που υπογράφει ο γνωστός αρχισυντάκτης Κ.Π λέει χαρακτηριστικά Ο Δήμαρχος σε Ραδιοφωνική Εκπομπή ,Σκασίλα μου αν δεν με στηρίξουν αυτοί του ΛΑ.Ο.Σ

Και συμπληρώνει ο γνωστός αρχισυντάκτης Κ.Π και δεν έχει άδικο !!!!

Όσο και αν έψαξα να βρω ένα ευγενικό ορισμό της λέξης τσιουφλέκας δεν τα κατάφερα .Αλλά αν αυτοί που είναι επικεφαλής στον δήμο Τρικκαίων κατά δήλωση του Δημάρχου είναι τσιουφλέκες άστο καλύτερα .

Ο κ. Δήμαρχος λέει χαρακτηριστικά αν δεν δώσει διευκρινιστική επιστολή ο Βουλευτής κ. Ροντούλης δεν είναι ευπρόσδεκτος στα Τρίκαλα .

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα δεν ασκεί εξωτερική πολιτική ο Δήμαρχος ούτε είναι στα καθήκοντα του ,ούτε έχει την εξουσία να απαγορεύει ένα βουλευτή του κοινοβουλίου να έρχεται στην πόλη μας ,δεν έχουμε σύνορα με την Λάρισα κ. Δήμαρχε ,σύνορα έχουμε με την Αλβανία αν το θυμάστε .

Δηλαδή είναι ευπρόσδεκτος ο Δήμαρχος Τιράνων της Αλβανίας με ντουντούκες και δεν είναι ευπρόσδεκτος Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Μήπως έχουμε παρανοήσει την έννοια της εξουσίας του δήμου; Δεν έχει εκτελεστική εξουσία ο Δήμαρχος παλικάρια , μήπως έχουμε ξεφύγει εντελώς ;

Θα ήθελα να μάθω επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι που σύμφωνα με την ίδια Ιστοσελίδα λένε ότι θα βρει απέναντι του όλους τους δημοτικούς συμβούλους αν προσφύγει στα δικαστήρια το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ .Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά ,αν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι παράνομη πώς θα τον στηρίξουν ; θα πάνε αυτοί στο εδώλιο ; θα πούνε ναι εμείς στηρίζουμε μια παράνομη πράξη; Και είμαστε σύμφωνοι ;Για σκεφτείτε το κύριοι , δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για κρατήστε και καμιά πισινή .

Όσο για την ατάκα του κ. Δημάρχου (σκασίλα μου αν δεν με στηρίξουν αυτοί του ΛΑ.Ο.Σ.) ,ειλικρινά την περίμενα ,εξάλλου είναι γνωστές οι καταβολές του κ. Δημάρχου και τα απωθημένα του . Τι να κάνουμε κ. Δήμαρχε εμείς είμαστε με την Ελλάδα και τους Έλληνες, δεν είμαστε με τον ΜΑΟ και τους Κινέζους ούτε με τον Χότζα και τους Αλβανούς .Όσο για την σκασίλα σου αν δεν σε στηρίξουμε ,δεν πειράζει , κανείς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ,όπως όμως πολύ καλά γνωρίζετε ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι βέβαιος στην Πολιτική ούτε και είναι εν δυνάμει
ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ !!!!!!!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ .

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Α
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ





Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: