Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ευρωπαϊκά αρπαχτικά εν δράση…


Prost, Europa! Prost! = Γερμανία παλιά και τώρα
(Αφιέρωμα στους Γερμανούς… πολιτικούς)
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας





Ποιος δεν ξέρει τους Ευρωπαίους; Κι αν ήταν κάποιοι που είχαν άγνοια ή αδιαφο-ρούσαν, με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην ταλαίπωρη Ελλάδα, σίγουρα θα έχουν «κουνηθεί» από τη θέση τους για τους άλλοτε κατακτητές, αποικιοκράτες, καταπατητές και βαρβάρους που στο πέρασμά τους στέναξαν λαοί και έθνη με αποκορύφωμα τους Γερμανούς, κυρίως, φασίστες Ναζί που κατάσφαξαν την ανθρωπότητα και οι καπνιές ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει.


Ελλάδα, λοιπόν, ή καλλίτερα να λέμε, Νότια Επαρχία της Ε.Ε. των τρωκτικών ή κα-ντόνι… διακοπών, με τους περιφερειάρχες, …Έλληνες, κατά τ’ άλλα, πρωθυπουργούς με τα σχετικά φερέφωνά τους, (ΜΜΕ, βουλευτές-κοινοβούλιο που κόβει και ράβει νόμους κατά το δοκούν) που εκτελούν τα ευρωκαθήκοντά τους στο ακέραιο, ανίκανοι να σηκώσουν μια στάλα ανάστημα στην ευρωθύελλα προσβάλλοντας έτσι όλα τα κληρονομήματα που αποχτήσαμε από την Αρχαία Ελλάδα, την οποία γερμανικά ΜΜΕ ασχημονούν, προσβάλλοντας τον ελληνισμό και τον πολιτισμό μας κατά κράτος και παράλληλα θέτουν τους περιφερειάρχες σε «δοκιμασίες αντοχής» και που πράγματι αντέχουν.


Δεν θα μπούμε στον κόπο με αναφορές γνωστές, αναφορές που σάρωσαν την Ελλά-δα οικονομικά, πολιτιστικά, εθνικά, στρατηγικά, κυριαρχικά και άλλα πολλά που τα λαμόγια των δυο κομμάτων εξουσίας μας χρεοκόπησαν και μας ρεζίλεψαν και που με ποικίλους τρόπους φέρανε τους Γερμανούς στην Ελλάδα να κοντρολάρουν ό, τι κατάλοιπο απόμεινε μέχρι την πλήρη οικονομική αφαίμαξη και αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας. Βέβαια κάπου έχουν δίκιο οι …πρωταγωνιστές Γερμανοί,( αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο, αυτοί αποφασίζουν,) που δεν εμπιστεύονται τους γραικούς… πολιτικούς που τους κορόιδεψαν με φανταστικούς προϋπολογισμούς και άλλα παραμύθια προκειμένου να ενταχτούμε στην ευρωζώνη (ταφόπλακα που ζηλεύουν και οι πεθαμένοι) και τώρα που τα αντιλήφθηκαν, μέσω της ελληνικής κυβέρνησης, μας επιβάλλουν μέτρα δείχνοντας έτσι τον ...πολιτισμό τους σε μορφή βαρβαρότητας-οκονομικής κατοχής.


Παρντόν πολιτικοί Γερμανοί, δε γνωρίζατε ότι οι έλληνες («πολιτικοί») σας κορόι-δεψαν; Και θέλετε εμείς, οι απλοί Πολίτες, να σας πιστέψουμε; Είναι δυνατόν εσείς με την τεχνολογία που διαθέτετε –πολύ πιο ανώτερη από κείνη του Χίτλερ- να μη γνωρίζατε ότι αν τα λαμόγια δεν έκαναν ό, τι έκαναν πώς θα ερχόσαστε εσείς τώρα να μας επιβάλλεται μέτρα που δεν αντέχονται και καταρρακώνετε την αξιοπρέπειά μας;

Aχ! βρε συ! Deutschland της Siemens & της Deutsche Bank, των μελλοντικών μονα-δικών μονοπωλίων του Πλανήτη, να την πατήσατε έτσι; Μπα! Εμείς αλλιώς βλέπουμε τα πράγματα: Ή θα πρέπει να είσαστε κωφάλαλοι και βλάκες που δεν καταλάβατε τους μα-φιόζους που σας κορόιδεψαν ή τα κάνατε πλακάκια και μέσω της Siemens τροφοδοτήσατε την ελληνική αγορά με συμβάσεις μεγάλων μεγεθών, κάνατε πλούσιους μερικούς αλάνες, εσκεμμένα αφήσατε να γιγαντωθεί το χρέος και έρχεστε τώρα σαν «νοικοκυραίοι» πρώτα να μας αλλάξετε τα φώτα με τα μέτρα σας και στη συνέχεια να μας κάνετε δούλους σας. Αλλά τι λέμε. Εσείς έχετε δούλους αρκετούς, αρεστούς, άριστα συνεργάσιμους και βολικούς.


Εσείς πολιτικοί Γερμανοί, Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες, Ελεύθεροι δημοκράτες, Πράσινοι, Εθνικοσοσιαλιστές κι εσείς ΜΜΕ που φιμώνετε τον ελεύθερο λόγο όταν «τρίζει», όπως τρίζουν τα κόκκαλα Ελλήνων Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ε-σείς που από τη μια αποτελείτε τον κορμό της Ε.Ε. και από την άλλη την ευρωτρομο-κρατία και τον «σύγχρονο» ιμπεριαλισμό, σας ξέρουμε. Σας ξέρουμε, μυρίζουμε τις προθέσεις σας και σας μάθαμε στον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο με τα ερείπια που αφήσατε και στην Ελλάδα αλλά και με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Μετατρέψατε την Ε.Ε. σε προτεκτοράτο και σε εφαλτήριο ποικίλων επιδρομών, κατασκευάσατε το ευρωνόμισμα για τα μεγάλα μονοπώλια και τις τράπεζες, φέρατε στην πατρίδα μας την ακρίβεια με τα σούπερ μάρκετ σας, εσείς δημιουργήσατε λαμογιοστρατιές, κι εσείς που είστε «δίκαιοι», εκμεταλλεύεστε τους Πολίτες των ευρωχωρών με ανήθικους και βάναυσους τρόπους όπως και τη δική μας.
Εσείς, πολιτικοί της Γερμανίας, θα έπρεπε να ντρέπεστε για ό, τι κάνετε στην Ελλά-δα.


Εσείς, ιδικά εσείς, δεν πρέπει να μιλάτε για χρέη τη στιγμή που δεν έχετε ξεχρεωθεί από τη ναζιστική θηριωδία στον τόπο μας και όχι μόνο για τις σφαγές. Ασφαλώς γνωρίζετε, πρέπει να γνωρίζετε πως η θηριωδία των Ναζί στην Ελλάδα θεωρείται και Εθνική και σας υπενθυμίζουμε (ιδιαίτερα την καγκελάριο κα Μέρκελ) ότι πέρα απ’ τις φασιστικές βαρβαρότητες και τα αμέτρητα θύματα και τον γερμανικό στρατό κατοχής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αφρική.



Σας θυμίζουμε, πολιτικοί της Γερμανίας, την καταλήστευση του δημόσιου ελληνικού χρήματος όπου εκμεταλλεύτηκαν την Εθνική μας Τράπεζα και μας χαντάκωσαν κυριολεκτικά (δε φτάνει που μας είχαν κάνει τα έσχατα των εσχάτων έπρεπε και να τους ταΐζουμε κιόλας για να μπορούν να μας σκοτώνουν...χορτάτοι) τονίζουμε ότι αυτά τα χρήματα, εκτός το κεφάλαιο το οποίο είναι αστρονομικό, εκτός την ηθική αποκατάσταση, είναι και ο μισός και πλέον αιώνας τόκοι που κι αυτούς μας τους χρωστάτε. Σιγήστε τις φοβέρες σας, λογικευθείτε, μην προξενείτε διχασμό ανάμεσα στους λαούς, απέναντι σας έχετε 18 εκατομμύρια Έλληνες, Γηγενείς και Απόδημους και όχι μόνο μια κυβέρνηση που είχε ταχτεί να μας εκπροσωπεί αξιοπρεπώς και με συνέπεια.
Τέλος όσο για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας που λέει ότι τώρα δεν είναι κατάλληλη η συγκυρία, εμείς απαντούμε πως είναι και παραείναι όσο ποτέ. Εάν ο κ. πρωθυπουργός εξακολουθεί να πιστεύει αυτό, τότε το μόνο που έχουμε να πούμε στους ψηφοφόρους του και σε κάθε φερέφωνο που υποστηρίζει αυτή την άποψη ότι δεν είναι κατάλληλη η συγκυρία, τότε ο πρωθυπουργός παίζει το παιχνίδι τους.

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Φλεβάρης 27 2010 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου