Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα ΑΟΤ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Διαμαντόπουλος: Πρέπει να έχουμε ενθουσιασμό, να βγάλουμε από το μυαλό μας τον Μάιο και να έχουμε στο μυαλό μας τα επόμενα παιχνίδια.
Χρυσάφης: Αν αγαπάει ο κόσμος την ομάδα πρέπει να τη στηρίξει.





Οι δηλώσεις


Σταύρος Διαμαντόπουλος:


Κάθε παιχνίδι για μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό είναι ένα ντέρμπι.

Κάθε ομάδα που έρχεται στα Τρίκαλα, προσπαθεί να βρει τρόπο να μας πάρει τους βαθμούς. Έχουμε να παλέψουμε με τον υψηλό στόχο που έβαλε η διοίκηση στην αρχή της χρονιάς και την αρνητική ψυχολογία γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχω ένα μήνα περίπου και έδωσα το στίγμα που ήθελα. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας τον Μάιο και να έχουμε στο μυαλό μας τα επόμενα παιχνίδια.
Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αντιπαλεύουνε όλα αυτά τα θέματα, που επηρεάζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγχαρητήρια για τη νίκη, δικαιούμασταν ακόμη δύο με τρια γκολ. Συγχαίρω τον Οδυσσέα που έβγαλε αυτό που τους είπε ο προπονητής τους. Εμείς βλέπουμε μπροστά. Βλέπουμε το άλλο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη . Εγώ είμαι στην ομάδα ένα μήνα. Θα πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά σε αυτή την ομάδα και ο καθένας θα πρέπει να πάρει το πόστο του. Πρέπει να έχουμε ενθουσιασμό και να έχουμε την στήριξη του κόσμου.

Γιάννης Χρυσάφης:


Για το παιχνίδι θα ασχοληθώ πολύ λίγο .

Κάνουμε πρωταθλητισμό, ζούμε με την πίεση. Είμαστε πολύ δεμένοι σαν ομάδα . Θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου εκ μέρος όλων των ποδοσφαιριστών. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο. Αν αγαπάει την ομάδα πρέπει να τη στηρίξει. Η συμπεριφορά του κόσμου δεν μας αρμόζει γιατί προσπαθήσαμε. Ευχαριστούμε τα παιδιά που ήρθαν στον Εορδαϊκό και μας χειροκρότησαν. Εμείς ξέρουμε που αγωνιζόμαστε.

Εύκολα η δύσκολα θα πάρουμε όλοι ότι αξίζουμε. Όσοι θέλουν να κατακρίνουν τους ποδοσφαιριστές καλύτερα να μην έρθουν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε αυτούς που έχουν φτιάξει τα αποδυτήρια και είμαστε μια οικογένεια. Εγώ κοιτάω να παίξω ποδόσφαιρο. Τον αδιάφορο τον κατακρίνουν όλοι και θα τον διώξουμε εμείς μέσα από το τμήμα.


Αντώνης Δρακόπουλος:

Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι είχαμε όλες τις δυνατότητες να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες, είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που έχει ένα από τα ακριβότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Ξεκινήσαμε με τρία αμυντικά χαφ. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο χρόνος θα γύρναγε με το μέρος μας. Ήμασταν αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια αδράνεια του τερματοφύλακα και του αμυντικού. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να ρισκάρουμε. Βγήκαμε από τις πλευρές και στο τελευταίο 20λεπτο και πιστεύω πως είχαμε την καθολική υπεροχή και αν ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι θα είχαμε φύγει με ένα βαθμό χρυσάφι. Ο δρόμος είναι ακόμη μεγάλος και δύσβατος και θα πρέπει να ανασυνταχτούμε. Κοιτάμε το μέλλον και πιστεύω πως έχουμε την δυνατότητα να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Δημήτρης Παυλίδης:

Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά δεν το καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο πιέσαμε τα Τρίκαλα. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για να μην πέσει η ομάδα.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου