Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

"Μύθια" σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ γυναικείων ομάδων στα Τρίκαλα...!


Αμαζόνες - Μετέωρα...Το τρίτο ημίχρονο





Μεγάλη έκταση έχουν πάρει τα όποια γεγονότα συνέβησαν στο γήπεδο των Καλυβίων στον αγώνα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ποδοσφαίρου ανάμεσα στις Αμαζόνες και τα Μετέωρα. Πλέον η σπουδαία νίκη των κοριτσιών του Σπύρου Τσιάκαλου έχει περάσει σε 2η μοίρα αφού τα όργανα ξεκίνησαν αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.


Εδώ οι απόψεις σχετικά με το τι έλαβε χώρα στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης είναι διαφορετικές σε ότι έχει να κάνει με τη φιλοξενία που έτυχαν τα κορίτσια των Μετεώρων.
Από τη μεριά τους οι άνθρωποι της Καλαμπάκας δηλώνουν πως έφυγαν από το γήπεδο με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Από την άλλη όμως οι παράγοντες των Αμαζόνων διαψεύσουν κάτι τέτοιο και μάλιστα σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν όλα τα νόμιμα μέσα για να προφυλάξουν το κύρος της ομάδας τους.

Το goaltrikala.gr επικοινώνησε με ανθρώπους και των δυο πλευρών και οι απόψεις τους είναι εντελώς διαφορετικές. Η ουσία είναι πως πλέον δηλητηριάστηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και το γυναικείο ποδόσφαιρο στο νομό μας.


Σακελλάρης: «Επικαλούμαστε μαρτυρία παίκτριας των Μετεώρων»

Ο Γενικός Αρχηγός των Αμαζόνων Νίκος Σακελλάρης ήταν πραγματικά εξοργισμένος από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, διέψευσε όλα όσα καταγγέλλονται σε βάρος της ομάδας ενώ υπάρχει περίπτωση να οι Αμαζόνες να προσφύγουν ακόμη και στη δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους.
«Φαίνεται πως χτυπήσαμε την κοκκινοσκουφίτσα, τον κακό λύκο και τα τρία γουρουνάκια. Δεχόμαστε ότι παραφερθήκαμε σε ότι αφορά τις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και θα πληρώσουμε τις όποιες συνέπειες. Αλλά όλα αυτά που ακούγονται για προπηλακισμούς κοριτσιών της ομάδας των Μετεώρων... δεν υπάρχουν!!! Δεν κόψαμε το νερό, δεν πετάξαμε πέτρες δεν έγινε τίποτα από όλα όσα έχουν γραφτεί σε μερίδα του τύπου. Μερικές κοπέλες είναι φίλες μεταξύ τους και έφυγαν αγκαλιασμένες από το γήπεδο. Δε φυγαδεύτηκαν από την αστυνομία και για αυτό έχουμε και μαρτυρία παίκτριας των Μετεώρων καθώς και της αστυνομίας που κλήθηκε στο γήπεδο.
Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε συμβούλιο αύριο το πρωί και θα διαφυλάξουμε το καλό της ομάδας μας με όλα τα νόμιμα μέσα. Δε μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να διασύρει το όνομα των Αμαζόνων».
Μάλιστα ο Νίκος Σακελλάρης επικαλείται μέχρι και τη μαρτυρία του αντινομάρχη Τρικάλων κ. Μπούρα ο οποίος ήταν το γήπεδο.
Μπαταλογιάννης «Δεν περίμενα να φύγω συνοδεία αστυνομικής δύναμης»

Ο αρχηγός αποστολής του ΑΣ Μετέωρα, Βαγγέλης Μπαταλογιάννης έχει αντίθετη άποψη για τα πράγματα και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ θεωρώ ότι η συμπεριφορά τους και η φιλοξενία τους ήταν απαράδεκτη γιατί μάλλον δεν ξέρουν να χάνουν. Έχει δημιουργήσει ο κ. Κατράνας ένα κλίμα τρομοκρατίας στα Καλύβια και δυστυχώς έχει βάλει σε αυτή τη λογική τους γονείς και τα νεαρά κορίτσια της ομάδας τα οποία ακολούθησαν στην έξοδο τόσο τον διαιτητή όσο και εμάς, βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες.
Κατά την διάρκεια του αγώνα ο κ. Κατράνας ήταν προκλητικός, παρενοχλούσε συνεχώς τους διαιτητές και σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει και το φύλλο αγώνος, όταν οι διαιτητές αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια δέχθηκαν λεκτική επίθεση αλλά και προπηλακίστηκαν από ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας και από τον κ. Κατράνα. Το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι στα σπάργανα του. Τα Καλύβια έχουν μια ομάδα αρκετά χρόνια. Για μένα θα πρέπει να δίνουν το καλύτερο παράδειγμα και όχι να δημιουργούνε προβλήματα από το πουθενά, δημιουργώντας αναίτια εντάσεις. Δεν περίμενα ποτέ να αποχωρήσω πότε από γήπεδο του νομού μας με συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Τα Μετέωρα δεν έχουν δώσει πότε τέτοια δείγματα και ούτε θα δώσουν».


goaltrikala.gr

Δείτε (περίπου) τι πρέπει να έγινε...!















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου