Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος του δήμου Χασίων - Καταπλακώθηκε από το απορριμματοφόρο κατά την ώρα εργασίας


Στην θλίψη βύθισε τα Χάσια και όχι μόνο η είδηση ότι ένας 50χρονος εργάτης καθαριότητας του Δήμου Χασίων βρήκε τραγικό θάνατο λίγο έξω από το χωριό Ασπροκλησιά.





Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Χασίων συνέλεγε και τα τελευταία απορρίμματα για την ημέρα αυτή.
Όπως λένε οι πληροφορίες λίγο έξω από το χωριό Ασπροκλησιά ένας παράξενος θόρυβος στο αυτοκίνητο ανάγκασε τους εργαζόμενους να κατέβουν από το όχημα για να αναζητήσουν την αιτία.

Για άγνωστο λόγο και ενώ οι εργάτες ήτο δίπλα στο φορτηγό αυτό μετακινήθηκε και καταπλάκωσε τον άτυχο Γεώργιο Μπριάζα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Παρ’ όλες τις προσπάθειες των περαστικών να επαναφέρουν τον 50χρονο αυτό κατέστη αδύνατον.
Στον τόπο του δυστυχήματος κατέφθασαν δημοτικοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος Χασίων και κάτοικοι της περιοχής. Σ’ όλα τα βλέμματα φαινόταν ξεκάθαρα το ερώτημα πως συνέβη αυτό.

Ο άτυχος Γεώργιος Μπριάζας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και από εκεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Το συμβάν βύθισε στο πένθος το χωριό Αγιόφυλλο όπου καταγόταν αλλά και όλη την περιοχή του Δήμου Χασίων.
Το Α.Τ. Καλαμπάκας έχει αναλάβει την υπόθεση για τα αίτια που οδήγησαν στο θανατηφόρο ατύχημα.
Ο θανών ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών.

Του Βαγγέλη Γκιάτα


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου