Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ενημερωτικές εξορμήσεις της τοπικής Ν.Δ.


Ενημερωτική εκδήλωση την προσεχή Κυριακή για τη διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης»





Ξεκινά το πρόγραμμα δράσης και ενημέρωσης της τοπικής Νέας Δημοκρατίας από την προσεχή Κυριακή με εκδήλωση αφιερωμένη στη διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης». Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στην ΕΡΕΥΝΑ ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μουζακιάρης, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΤΕΔΚ το μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης του κόμματος κ. Παρισιάδης θα αναπτύξει το επίμαχο θέμα για τη διοικητική μεταρρύθμιση που ακούει στο όνομα «Καλλικράτης», ενώ θα ακολουθήσει και διάλογος με τους παρόντες εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.


Εξόρμηση
Επίσης από τις 2 του επόμενου μήνα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, θα ξεκινήσουν ενημερωτικές επισκέψεις σε δήμους του νομού μας, αρχής γενομένης από αυτόν της Πύλης και ακολουθούν οι δήμοι Γόμφων και Πιαλείων. Πάντως στο σχεδιασμό της τοπικής οργάνωσης είναι η διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης στις 20 ή 21 του μηνός με θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα. Να σημειώσουμε πως στις 13 Μαρτίου πραγματοποιείται στη Λάρισα η προσυνεδριακή συνάντηση για τον «Καλλικράτη» με ομιλητή τον κ. Μιχαλολιάκο.

Εξάλλου δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των προσυνεδριακών εκδηλώσεων εν όψει του συνεδρίου της ΝΔ στις 25-27 Ιουνίου στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων συμπεριλήφθηκε μετά από πρόταση του νομάρχη Τρικάλων και η Θεσσαλία. Συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη για τα αγροτικά θέματα στη Λάρισα. Οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις αρχίζουν αυτή την Κυριακή (21/2/2010) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συνέδρια
Επίσης στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται και τα προσυνέδρια που θα ακολουθήσουν την έναρξη της Κυριακής. Ο πρώτος σταθμός θα είναι στις 20 και 21 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με προσυνέδριο για τα πολιτικά και οργανωτικά θέματα. Δεύτερος, στις 17 Απριλίου στο Ναύπλιο, για τα πολιτικά θέματα. Τρίτος, στις 22 Μαΐου, για ιδεολογικά θέματα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τέλος, στις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο οικουμενικού Ελληνισμού στην Αθήνα. Ενδιαμέσως, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά θεματικών συνδιασκέψεων.
Στις 8/3 προσυνεδριακή συνδιάσκεψη για τις γυναίκες στην Αθήνα, στις 13/3 για την ασφάλιση και την κοινωνική συνοχή στην Χαλκίδα, στις 10/4 συνδιάσκεψη για τα αγροτικά θέματα στη Λάρισα, στις 24/4 για την περιφερειακή ανάπτυξη και το περιβάλλον στη Θράκη, στις 9/5 για την παιδεία και τον πολιτισμό στα Γιάννενα και στις 6/6 για τη νησιωτική πολιτική στη Λέσβο.

Η ΕΡΕΥΝΑ - Του Αποστόλη Ζώη




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου