Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Σταύρος Διαμαντόπουλος: Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο

Να αναζητηθούν οι αιτίες για το ότι ο ΑΟΤ έμεινε ουσιαστικά εκτός στόχων τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο Σταύρος Διαμαντόπουλος ο οποίος για το ματς στον Εορδαϊκό τόνισε πως τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη ενώ ο Κώστας Γιώτας, ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Πτολεμαΐδα, γιατί δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.




Συγγνώμη από Μίγκα για την ευκαιρία που έχασε


Σταύρος Διαμαντόπουλος:

Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες δεν είχαμε το γκολ. Στο πέναλτι ο ποδοσφαιριστής μου έδιωξε την μπάλα, ήμουν στην ευθεία. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι αλλά ήμασταν άτυχοι σε καίριες φάσεις. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ούτε οι φασαρίες που γίνονται στα γήπεδα μου αρέσουν.


Για την συνέχεια τόνισε: Στόχος μας είναι να φτιάξουμε σωστές ομάδες, να παίζουν τα παιχνίδια στο γήπεδο και να βλέπει ο κόσμος θέαμα. Ναι τα Τρίκαλα βάλανε ψηλά τον πήχη και θα πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες (σ.σ που η ομάδα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα). Αυτή τη στιγμή χτίζουμε μια καλή ομάδα, η οποία θα αποκτήσει και αξιοπιστία. Εύχομαι καλή πορεία στον καλό συνάδερφο και στον Εορδαϊκό.



Τζο Παλατσίδης:
Σήμερα είχαμε ένα ντέρμπι. Δεν ήταν ποιοτικό το παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες και το γήπεδο, δυσκόλεψαν τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι θα κρινόταν σε ένα γκολ και σε μια φάση. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στα δύο ημίχρονο. Κινδυνέψαμε μόνο από στημένες φάσεις και οι ψηλοί τους δημιούργησαν προβλήματα. Ο Μίνγκας θα έπρεπε να είχε σκοράρει και αυτό από λάθος δικό μας. Και εμείς είχαμε δύο μεγάλες φάσεις με τον Διαμαντόπουλο ενώ στο πέναλτι θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ένα Χ είναι στο πρόγραμμα, δεν ήρθε η καταστροφή. Το σημερινό ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων. Εγώ δεν πιστεύω ότι τίποτα τελείωσε. Ας κοιτάξει κανείς τον Παναιτωλικό πέρυσι. Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος και πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.


Για το πέναλτι τόνισε: «Ήταν δεν ήταν, εμείς ήμασταν πολύ μακριά. Αν τον βρήκε ήταν πέναλτι, αν όχι δεν ήταν



Κώστας Γιώτας:

Όπως είδατε μέσα στο γήπεδο ήταν μόνο Τρίκαλα, αλλά κάποιοι παράγοντες δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο που ήρθε κοντά μας και μια συγγνώμη. Ο χρόνος υπάρχει και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θέλω να μεταφέρω και την συγγνώμη του Μίνγκα για την ευκαιρία που έχασε.

Γεροντίδης: Δεν θα συμφωνήσω με τον Κώστα. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Όλα κρίθηκαν στο πέναλτι που χάθηκε και στην φάση του Διαμαντόπουλου. Εμείς δώσαμε τα πάντα και συνεχίζουμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου