Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Η..."Πατριωτική" των Τρικάλων, κατά Κώστα Πατέρα !


Βγήκαν μαχαίρια στο τοπικό ΛΑΟΣ. Το blog trikalagr του υπενθυμίζει με σχόλιό του ότι εγκατέλειψε την Νέα Δημοκρατία επειδή δεν του δώσανε κάποια θέση...!
"Έφυγες γιατί δεν σου δώσανε θέση στο...Λιμεναρχείο Κοζάνης (!) είναι το κορυφαίο καρφί της "πατριωτικής"...!!!





Αφορμή, η διαφοροποίηση του πολιτευτή του ΛΑΟΣ από την γραμμή Ροντούλη και την υποστήριξή του στον Ταμήλο.
Και σε όσους παροικούν στην...Ιερουσαλήμ, ξέρουν σε ποιόν ανήκει η σελίδα. (Μεγαλοστέλεχος του τοπικού ΛΑΟΣ είναι, ονόματα δεν λέμε...)


---------------------------------------------------------------

Διαβάστε όλο το άρθρο:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: «Κάνουν κακό στο ΛΑ.Ο.Σ. όσοι αμφισβητούν τον Ταμήλο»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ :Υπάρχουν δυο διαφορετικές τάσεις στο κόμμα σας όσον αφορά την υποστήριξη του Μιχάλη Ταμήλου στον Δήμο Τρικκαίων. Εσείς τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει, με δεδομένο ότι το 2006 ο ΛΑ.Ο.Σ. στήριξε τον νυν δήμαρχο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ:
Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζει ο λαός τι ακριβώς θα ισχύσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αν θα πάρει με τον «Καποδίστρια» ή τον «Καλλικράτη». Νομίζω ότι είναι πρόωρο να ασχοληθεί κανείς με συγκλίσεις και αποκλίσεις. Με το να αμφισβητούν μερικοί τον κ. Ταμήλο κάνουν κακό και στο κόμμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σας δηλώνω, όμως, πως και ο πρόεδρος του κόμματος είναι καταρχήν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Ταμήλου. Να ξέρετε πως όταν θα ‘ρθει η ώρα για λήψη αποφάσεων όλα θα λειτουργήσουμε με βάση το συμφέρον του Δήμου Τρικκαίων. Μην ξεχνάτε δε, πως ο κοινωνικός θεσμός της φιλίας είναι υπεράνω κομμάτων και πως ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης «βλέπει» πολύ μακριά.

Aπο την εφημεριδα Ενημερωση.

Tο σχόλιο μας
ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ !!!!!! Α ΝΑΙ... ΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΤΕ) ΚΩΣΤΑ ΑΔΙΚΕΥΤΗΚΕΣ ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΩ !!!

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ . ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ !!

trikalagr.blogspot.com

Όλο το άρθρο ΕΔΩ







Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΈΔΙΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.ΌΤΑΝ ΌΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΈΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΌΤΙ ΤΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ E-TRIKALA ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ-ΒΡΕ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ-ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΔΙΝΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
    Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟΣΟ-ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ-ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΌΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΧΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ TRIKALACITY ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ...100 ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ FATSIMARE ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή