Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Πλεξίδας: Ελληνικό ποδόσφαιρο: Πληρώνεις τη σφαγή σου...



Δήλωση Πλεξίδα και ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διαιτησία.
Οργή και αγανάκτηση για την διαιτησία Φωτιάδη στον ΑΟ Τρίκαλα.




Αγανακτισμένος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Πλεξίδας για τη χθεσινή διαιτησία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:


"Επιτέλους, πρέπει να μπεί ένα τέλος σ' αυτή την ιστορία. Αν θέλουν κάποιοι διοικούντες το ποδόσφαιρο, τα πρωταθλήματα να διεξάγονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο σ'αυτούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Δεν μπορεί, τα χρήματα που επενδύουμε στο άθλημα αγνοί επενδυτές να κουμαντάρονται από αυτούς που πληρώνουμε να διευθύνουν τους αγώνες (διαιτητές)...

Εκφράζω τις επιφυλάξεις μου αν το πρωτάθλημα τελικά το διοργανώνει η ΕΠΟ η η επιτροπή διαιτησίας. Όσο συνεχίζονται τέτοια φαινόμενα τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει και δεν θα θέλει πλέον κανείς υγιής επιχειρηματίας να ασχοληθεί και να επενδύσει στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.

Απαίτησα ίση αντιμετώπιση και όχι εύνοια αλλά διστυχώς παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβα η κατάσταση χειροτερεύει. Ειλικρινά νοιώθω μεγάλη απογοήτευση, επιφυλάσσομαι γαι την συνέχεια..."

Βαγγέλης Πλεξίδας



Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οργή και αγανάκτηση για την διαιτησία Φωτιάδη.


Για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές μιας σφαγής στον αγώνα με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαϊδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται.

Πέρα απο το ανύπαρκτο πέναλτι πού καταλογισε ο ανεπαρκής "διαιτητής" Φωτιάδης και την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή Γιώτα, λίγα λεπτά προ του τέλους έκοψε φάση και σταμάτησε το παιχνίδι σφυρίζοντας τη λήξη πάνω σε προσπάθεια για σουτ (!) απο το φόβο του να μην "αποδράσει" ο ΑΟΤ με το διπλό.


Θέλοντας να μας αποτελειώσει απέβαλλε το ποδοσφαιριστή Τελκίνσκι,ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ήπια για το σφύριγμα.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι οτι αποχωρώντας στο τέλος του αγώνα καταχειροκροτήθηκε ειρωνικά (!) απο τους φιλάθλους των γηπεδούχων.


Η αγανακτησή μας είναι πολύ μεγάλη, δυστυχώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ανθρώπους που κάνουν τα δικά τους "παιχνίδια" και σε καμμιά περίπτωση το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου δεν παίζεται επί ίσοις όροις.

Από την αρχή της σαιζόν είχαμε πει ξεκάθαρα οτι δεν θέλουμε και δεν θα επιδιώξουμε τη εύννοια της διαιτησιας αλλα απαιτούμε ίση αντιμετώπιση.
Δυστυχώς αυτό δεν έγινε γιά ακόμη μία φορά και δεν ξέρουμε τι θά συμβεί στη συνέχεια.

Ο ΑΟΤ θά ζητήσει συνάντηση με τον κύριο Πιλάβιο για να καταθέσει τις ενστάσεις του και τον προβληματισμό του, αλλά και να θέσει το εύλογο ερώτημα "ποιος τελικά κάνει κουμάντο σε αυτό το άθλημα".

Εκ της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου