Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Νέο Νηπιαγωγείο στη Φήκη του Δήμου Πιαλείων εγκαινίασε ο κ. Βλαχογιάννης


Ήταν ένα αίτημα της Δημοτικής Αρχής, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονιών και στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα η Νομαρχιακή Αρχή.




Παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 26-2-2010 ακόμη ένα καινούριο σχολείο, αυτό του Νηπιαγωγείου Φήκης του Δήμου Πιαλείων.



Αρχικά έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννη, τον Δήμαρχο Πιαλείων κ. Μάμαλη, τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τάσιο και την Διευθύντρια του σχολείου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:




«Χαιρόμαστε που σήμερα εγκαινιάζουμε ένα ακόμη καινούριο σχολείο στο Νομό μας. Αποτελούσε αίτημα δικό σας και της Δημοτικής Αρχής και ανταποκριθήκαμε σε αυτό το αίτημα, σας το παραδώσαμε και είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα λεφτά που δίνουμε για την Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση για το αύριο.

Η ελπίδα σε αυτό τον τόπο είναι η νέα γενιά γιατί έχουμε μια γενιά που διαπρέπει και είμαστε σίγουροι ότι θα φανεί αντάξια όχι μόνο των προσδοκιών μας, θα ξεπεράσει τις δικές μας φιλοδοξίες και τα δικά μας όνειρα. Κύριε Δήμαρχε να είστε σίγουρος ότι όπου χρειαστεί με τις μικρές μας δυνάμεις να συμβάλλουμε θα το κάνουμε.


Το ξέρετε ότι σε όσα αιτήματα μας υποβάλλατε στο βαθμό που μπορούν να ικανοποιηθούν τα ικανοποιήσαμε ή τα δρομολογήσαμε για επίλυση. Η συνεργασία μας είναι άριστη και θέλω δημόσια να το τονίσω αυτό και θέλω να σας ευχαριστήσω εσάς και το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τους δημότες σας και για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλετε και γιατί ανταποκριθήκατε στη δική μας εμπιστοσύνη για μια σχέση εκτίμησης και αλληλοεκτίμησης».


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πιαλείων κ. Μάμαλης τόνισε:


«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος που στη θητεία μου ως Δήμαρχος ολοκληρώσαμε αυτό το υπέροχο νηπιαγωγείο, καταφέραμε και το παραδώσαμε στους δασκάλους και τα μικρά παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω το Νομάρχη από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας, προχώρησε το έργο και ολοκληρώθηκε.

Είναι ένα έργο που έχει μεγάλη σημασία για εμάς γιατί πρόκειται για μικρά παιδιά που είναι το μέλλον της χώρας μας».



Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με το κόψιμο της κορδέλας, την περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου και τραγούδια από τους μικρούς μαθητές. Νωρίτερα η Διευθύντρια του σχολείου έδωσε ένα δώρο στο Νομάρχη ο οποίος είχε θεμελιώσει το σχολείο.

















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου