Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Free "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" από Δευτέρα 1 Μαρτίου


Από την Δευτέρα 1η Μαρτίου η καθημερινή εφημερίδα της πόλης μας "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" αλλάζει ριζικά σε όλους τους τομείς που διέπουν τη λειτουργία της και την φιλοσοφία της ως ημερήσιας τοπικής εφημερίδας.
- Αμιγώς τοπικά θέματα
- Θα κυκλοφορεί Δευτέρα μέχρι Παρασκευή
- 7000 φύλλα σε ελεύθερη διάθεση μέσω προθηκών (σταντ)





Με άρθρο του ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας Κώστας Τόλης αναλύει τους στόχους και την φιλοσοφία του νέου εγχειρήματος

Οι προκλήσεις των καιρών είναι τέτοιες που δεν μας επιτρέπεται να τις αγνοήσουμε καθώς οι ανάγκες της κοινωνίας και οι συνήθειες του κοινού έχουν μεταβληθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια.

Η εφημερίδα μας μετατρέπεται σε ένα φύλλο ευρείας κυκλοφορίας, με ελεύθερη διάθεση μέσω προθηκών (σταντ) σε όλα τα νευραλγικά σημεία της πόλης και της περιφέρειας του νομού.

Στόχος μας η δημιουργία ενός ευέλικτου, δυναμικού και χρήσιμου μέσου που θα διατηρήσει όλα εκείνα τα βασικά συστατικά που χαρακτηρίζουν το σημερινό φύλλο.

Η «Ενημέρωση» θα κυκλοφορεί πλέον από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, κατά τις ημέρες που η αγορά είναι ανοιχτή, οι υπηρεσίες της πόλης βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και η παρουσία του πληθυσμού αυτονόητη. Πάντως για όλες τις βασικές τοπικές ειδήσεις στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, το κοινό μας μπορεί να ενημερώνεται γρήγορα και εύκολα από την ηλεκτρονική μας έκδοση στη γνωστή διεύθυνση www.e-enimerosi.gr .

Η έντυπη έκδοση θα διατηρήσει και την συνδρομητική της υπηρεσία, για όλους εκείνους που θέλουν να έχουν κάθε πρωί την εφημερίδα στο γραφείο ή στο σπίτι, μειώνοντας μάλιστα την τιμή της συνδρομής από τα 15 ευρώ στα 9 ευρώ το μήνα συνεκτιμώντας ότι και ο αριθμός των σελίδων μας θα μειωθεί κατά το ήμισυ.

Η ειδησεογραφία του φύλλου θα επικεντρωθεί στα αμιγώς τοπικά θέματα ενώ οι διαστάσεις των κειμένων θα μειωθούν ώστε να τα καταστήσουν πιο εύληπτα και λειτουργικά. Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμη ότι θα σταματήσει άμεσα η δωρεάν δημοσίευση των μικρών αγγελιών καθότι καταλαμβάνουν αρκετό χώρο τον οποίο δεν μπορούμε πλέον να διαθέσουμε.

Στο εξής η κάθε μικρή αγγελία θα χρεώνεται με 1 ευρώ την ημέρα, τιμή που προκύπτει από μια λογική αποτίμηση της αποτελεσματικότητας που αποκτά κάθε αγγελία συνεπεία της μεγάλης κυκλοφορίας του νέου φύλλου.

Αναλογικά προβλέπεται να μειωθούν και οι διαστάσεις κάποιων «μόνιμων» διαφημίσεων χωρίς πάντως να αυξηθεί ο τιμοκατάλογος των διαφημιστικών καταχωρήσεων.
Σταδιακά τα σημεία διανομής θα αυξάνονται ενώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι πέραν των σταθερών σταντ σε πεζοδρόμους, πλατείες κ.λ.π. θα υπάρχουν και αρκετά φορητά σταντ που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένους επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα, πρατήρια καυσίμων κ.λ.π. για τα οποία το κοινό θα ενημερώνεται τακτικά από τις σελίδες μας.

Για παρατηρήσεις, προτάσεις, συμβουλές, ακόμα και... κατσάδες το τηλεφωνό μας (24310-23328) και το mail μας (enimerosi@periferia.gr) είναι στη διάθεσή σας.
Ευχαριστούμε

Κώστας Τόλης



Το fatsimare εύχεται καλή επιτυχία στην διεύθυνση και τους συνεργάτες της Ενημέρωσης στο νέο αυτό ξεκίνημα.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου