Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο χθες στα Τρίκαλα


Βουτιά θανάτου στο κενό για 31χρονη Τρικαλινή
Σύλληψη Αλβανών λαθρομεταναστών
Νεκρή 39χρονη συμπολίτισσα σε ουζερί




Βουτιά θανάτου στο κενό για 31χρονη

Τέλος στη ζωή της έβαλε σήμερα το πρωί μία 31χρονη Τρικαλινή , η Αθανασία Ζήρα, πέφτοντας από την ταράτσα 4ου ορόφου πολυκατοικίας , επί της οδού Καποδιστρίου 26-28.


Η 31χρονη δεν ήταν παντρεμένη και διέμενε με την μητέρα της.
Σύλληψη Αλβανών λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στις 12:40 στην εθνική οδό Τρικάλων Λαρίσης, από άντρες της ΟΠΚΕ Τρικάλων σε συνεργασία με την Ασφάλεια Τρικάλων, 13 λαθρομετανάστες Αλβανικής καταγωγής.

Οι λαθρομετανάστες βρισκόντουσαν κρυμμένοι σε κλεμμένο φορτηγό από την περιοχή της Αθήνας.

Οι άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων συνέλαβαν και τον αλλοδαπό οδηγό του φορτηγού, ο οποίος ομολόγησε ότι μετέφερε τους συμπατριώτες του, που τους είχε παραλάβει από παραμεθόριο περιοχή, στην πόλη της Λάρισας και στην Αθήνα, έναντι τιμήματος 1000 ευρώ έκαστος.


Αποκάλυψε επίσης και την ταυτότητα του προπομπού και του εγκέφαλου της σπείρας διακίνησης λαθρομεταναστών, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Το κλεμμένο φορτηγό καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν και όλοι οι συλληφθέντες με την εις βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Τρικάλων


Τραγωδία σε ουζερί - Νεκρή 39χρονη συμπολίτισσα

Συγκεκριμένα, στις δύο περίπου το μεσημέρι, στο Ουζερί «Διόνυσος» επί της οδού Καρανάσιου , η 39χρονη Αναστασία Γκίλα – Μαλισώβα ένοιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος .


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 39χρονη βρέθηκε στο ουζερί για να βοηθήσει συγγενικά της πρόσωπα, που είναι ιδιοκτήτες του καταστήματος και κατά την ώρα του συμβάντος , θαμώνας του καταστήματος γιατρός καρδιολόγος, έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή.
Η άτυχη 39χρονη μητέρα τριών παιδιών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων , όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της .
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.


trikalanews.gr






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου