Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Το «Κελάρι Περγαντή» στην Πύλη Τρικάλων, κέρασε κρασί…


Άνοιξε χθες τις πύλες του στο κοινό το «Κελάρι Περγαντή» στην Πύλη. Πολύς ο κόσμος που έφτασε σε μια μέρα… οινογνωσίας και γευσιγνωσίας.






Ο Αχιλλέας Περγαντής και η οικογένειά του που παραδοσιακά ασχολούνται με την παραγωγή οίνου εδώ και τρεις δεκαετίες παρουσίασαν τις νέες ποικιλίες κρασιού και τους… σπιτικούς μεζέδες με τους οποίους αυτές συνοδεύονται.


Το κρασί έρεε άφθονο σε μια εκδήλωση που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και πήρε μέχρι… αργά το βράδυ.





Ο κόσμος που έφτασε στο «Κελάρι», στον κεντρικό δρόμο της Πύλης, απέναντι ακριβώς από το κτίριο του ΟΤΕ, ήταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά με αποτέλεσμα να σημειωθεί και… κυκλοφοριακή συμφόρηση.












Μεταξύ των επωνύμων που πέρασαν από εκεί οι βουλευτές Χρ. Μαγκούφης και Νίκος Λέγκας, ο νομάρχης Ηλ. Βλαχογιάννης, ο αντινομάρχης Αχ. Αλεξίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Β. Γιαγιάκος, ο Δήμαρχος Πινδαίων κ. Απ. Παντέρας, ο πρόεδρος και το μέλος της ΟΕΒΕ Β. Αγγελάκης και Ν. Βαλομάνδρας, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Δημ. Ιωάννου, ο νομ. Σύμβουλος Γ. Τσίγκας, η αντιδήμαρχος Πύλης Ιφ. Παπασπύρου, οι π. δήμαρχος Τρικκαίων Κ. Παπαστεργίου, ο π. δήμαρχος Πύλης Μιχ. Τσιούτσιας,

δεκάδες επιχειρηματίες και φίλοι του «Κελαριού» το οποίο ανανεώνει το ραντεβού του με νέες χάπενινγκ λίαν συντόμως.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου