Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Νέα του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

Θέματα που απασχολούν το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχαν σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης ο Πρόεδρος κ. Δημήτρη Ιωάννου, ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τσίντζος ο νομικός σύμβουλος κ. Μπάμπης Τσιρογιάννης και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος.





Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:


1. Το μέλλον του προγράμματος «Συγκοινωνία» που έχει πλέον λήξει και η συνέχιση των γραμμών του μίνι μπας εντός της πόλης των Τρικάλων. Στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος τόνισε ότι πράγματι το εν λόγω πρόγραμμα έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία στην πόλη μας, έχει δώσει λύσεις στις μετακινήσεις μεγάλης μερίδας δημοτών με μέσα μαζικής συγκοινωνίας και βέβαια με το φθηνό αντίτιμο αποτελεί μια πολύ καλή οικονομική λύση για τους δημότες.

Το τι μέλει γενέσθαι πάντως με τις συγκεκριμένες γραμμές συμφωνήθηκε να αποφασισθεί μετά από κάποιον απολογισμό και μελέτη της ανταπόκρισης που έχει η κάθε συγκεκριμένη γραμμή και κατόπιν να υπάρξει προγραμματισμός για την συνέχιση της λειτουργίας τους. Ενδεχομένως κάποιος σχετικός ορθολογισμός και εξοικονόμηση να επιβάλει μεταβολές στην λειτουργία των εν λόγω γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ.

2. Συζητήθηκαν επίσης ορισμένα προβλήματα (κυρίως από το διπλοπαρκάρισμα των Ι.Χ. αυτοκινήτων) που εξακολουθούν να υφίστανται στην λειτουργία της καθημερινής λαϊκής αγοράς στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Αλβανικού Μετώπου, προβλήματα που δυσκολεύουν την κίνηση των λεωφορείων στις αφετηρίες του Αστικού ΚΤΕΛ.

Στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι με την ανάληψη όλων των αρμοδιοτήτων της λειτουργίας των λαϊκών αγορών από τον Δήμο, καθώς επίσης με την εφαρμογή της μελέτης για το κέντρο της πόλης των Τρικάλων, τα προβλήματα αυτά θα αντιμετωπισθούν.

Πάντως συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών αμέσως μετά το Πάσχα (την Τετάρτη 31 Μαρτίου), όπου να συζητηθούν αναλυτικά τα θέματα αυτά, καθώς επίσης και οι λύσεις που προτείνονται.

Πηγή: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου