Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ στον Νομάρχη Τρικάλων


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη πραγματοποίησε την Μ.Τρίτη 30-3-2010 ο νέος Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Χρήστος Μανωλάς.





Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα της Σχολής και του Νομού γενικότερα ελπίζοντας και οι δύο σε μια καλή και γόνιμη συνεργασία.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων ανέφερε:


«Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε το νέο Διοικητή της ΣΜΥ, είχαμε μια ευχάριστη συζήτηση, του ευχόμαστε από βάθος καρδιάς να έχει καλή επιτυχία, είναι ένας ικανότατος αξιωματικός, υπηρέτησε σε καίρια πόστα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είμαστε βέβαιοι ότι θα αναβαθμίσει την Σχολή και τον διαβεβαιώσαμε ότι η κοινωνία των Τρικάλων και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα είναι δίπλα του σε ότι μας χρειαστεί».


Από την πλευρά του ο Διοικητής της ΣΜΥ τόνισε:

«Ευχαριστώ τον κ. Νομάρχη για την αρίστη υποδοχή. Για να πετύχει κανείς απαιτείται μία μεγαλύτερη συναίνεση και προσπάθεια και η βοήθεια των τοπικών αρχών. Στα πλαίσια αυτά επισκέφθηκα το Νομάρχη και ευελπιστώ και προσδοκώ και όπως μου είπε και ο ίδιος θα έχω την αμέριστη συμπαράστασή του και η Σχολή όπως την είχε πάντοτε άλλωστε και για αυτό τον ευχαριστώ».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου