Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ - Από τον Π.Σ. «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Βαρούσι», το Σάββατο του Λαζάρου 27 Μαρτίου και ώρα 20:30, διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων μια μοναδική συναυλία με τις εξαιρετικές μουσικούς - τραγουδίστριες Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.





Από τον Π.Σ. Τρικάλων «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ»
Οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή είναι ένα καταπληκτικό ντουέτο που συνδυάζει τη φρεσκάδα και την παράδοση όσο κανένα άλλο από τα σύγχρονα νεανικά σχήματα. Εντυπωσιακές με το ρεπερτόριο τους, με την ακέραιη παρουσίαση κάθε κομματιού και φυσικά την εμφάνιση τους.
Οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή δεν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν. Είναι εντυπωσιακό και μόνο από αυτό που κάνουν. Νέα κορίτσια που μιλούν άπταιστα 7-8 γλώσσες, τραγουδούν σωστά και παίζουν μια πλειάδα οργάνων.

Το CD με τίτλο το όνομά τους, κυκλοφόρησε μόλις φέτος από την Legend και αυτές έτοιμες όσο ποτέ να παρουσιάσουν κομμάτια κάθε είδους στις εμφανίσεις τους. Είτε αυτά είναι Ρεμπέτικα, Ελληνικά Παραδοσιακά από κάθε διάλεκτο, είτε Πορτογαλέζικα fado, Ισπανικά, Τσιγγάνικα, Σέρβικα, Βουλγάρικα, Αρμένικα, είτε ακόμα και σεφαραδείτικα, μπλουζ ή Τζαζ.

Για εισιτήρια καλέστε στα τηλέφωνα: 6945463675, 6977399777, 24310-75865
Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται στο Πνευματικό Κέντρο, την Παρασκευή και το Σάββατο, 11:00 - 13:00.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου