Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Σε εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Ε-65 αύριο ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης

"Είναι η σημαντικότερη ίσως επένδυση που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα Τρίκαλα και θα αλλάξει τη μοίρα της Κεντρικής Ελλάδος και ιδιαίτερα του Νομού μας", τόνισε σε δηλώσεις του ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης.



Ένα από τα εργοτάξια της κατασκευάστριας εταιρείας του αυτοκινητόδρομου Ε-65, θα επισκεφθεί την Τρίτη 1-6-2010 ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες του στη Νομαρχία.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ
http://www.fatsimare.gr/
Σκοπός της επίσκεψης να έχει ο Νομάρχης ιδία άποψη για την πρόοδο των εργασιών, αλλά και να συζητήσει με τους υπεύθυνους της εταιρείας θέματα που έχουν να κάνουν με τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί ή θα παρουσιαστούν κατά την κατασκευή του δρόμου.

«Θα επισκεφθούμε αύριο με τους συνεργάτες μου ένα εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Ε-65 για να διαπιστώσουμε την πρόοδο των εργασιών και να συζητήσουμε γενικότερα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κατασκευή του δρόμου και τη διέλευση μεγάλων φορτηγών από δρόμους παραποτάμιους για τη μεταφορά υλικού από τα ποτάμια.

Γενικά όμως είναι η σημαντικότερη ίσως επένδυση που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα Τρίκαλα και θα αλλάξει τη μοίρα της Κεντρικής Ελλάδος και ιδιαίτερα του Νομού μας», τόνισε σε δηλώσεις του ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου