Τρίτη 25 Μαΐου 2010

"Φοβήβηκε" ο Βύζας τον κόσμο του ΑΟΤ - Ζητήσαμε 7.000 εισιτήρια, πήραμε 4.000

Μπορεί ο ΑΟ Τρίκαλα να ζήτησε 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα μπαράζ με τον Βύζα Μεγάρων ωστόσο στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΓΑΔΑ, παρουσία του Βαγγέλη Πλεξίδα, οι "κιτρινόμαυροι" ήταν ανένδοτοι στο να πάρουν τα Τρίκαλα αυτά τα εισιτήρια.



Παρά τις πιέσεις λοιπόν, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να πάρουν απο 4.000 εισιτήρια κάτι που σημαίνει πως εκδόθηκαν 8.000 εισιτήρια ενώ θα κυκλοφορήσουν και 500 προσκλήσεις απο την ΕΠΑΕ.
Κατά τα άλλα όπως έγινε γνωστό τα λεωφορεία που θα ταξιδέψουν απο τα Τρίκαλα θα συγκεντρωθούν στην Συγγρού και Δαβάκη (κοντά στον παλιό ιππόδρομο) ενώ η αστυνομία ενημέρωσε τον Βαγγέλη Πλεξίδα πως και τα Ι.Χ θα πρέπει να σταθμεύσουν μαζί με τα λεωφορεία γιατί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης δεν υπάρχει χώρος για πάρκινγκ. Κατόπιν οι οπαδοί του ΑΟΤ θα οδηγηθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα φιλοξενηθούν στις θύρες 2 και 3.

Απο την άλλη οι φίλοι του Βύζα θα συγκεντρωθούν στις 16:30 στο κέντρο διάσκεδασης "Διογένης Παλλάς" ενώ οι πρώτες προβλέψεις κάνουν για 2.500 με 3.000 κόσμο απο τα Μέγαρα.
Όπως γίνεται κατανοητό οι Μεγαρίτες φοβήθηκαν τον κόσμο του ΑΟ Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ

Πραγματοποιήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α. σύσκεψη για τον αγώνα κατάταξης μεταξύ των ομάδων "ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ" ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Μαΐου 2010, στο γήπεδο " Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ " ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, με ώρα έναρξης την 19:00.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Δ.Ε.ΑΒ., των ομάδων, της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι εξής:

1. Θα διατεθούν συνολικά 8.500 εισιτήρια. Η κάθε ομάδα θα πάρει από τέσσερις χιλιάδες (4.000) εισιτήρια.
2. Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30.
3. Η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ θα πάρει εισιτήρια για τις θύρες 4, 7, 8 & 1.
4. Η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ θα πάρει εισιτήρια για τις θύρες 2 & 3.


Έξι λεωφορεία απο την Νομαρχία στον ΑΟΤ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Νομαρχία Τρικάλων η συνάντηση του Αντινομάρχη Τρικάλων, Νίκου Σακκά με τον γραμματέα των Σακαφλιάδων , Άκη Αναστασίου όπου και οριστικοποιήθηκε η συνεργασία για τα πούλμαν που θα ναυλώσει η Νομαρχία, σχετικά με την εκδρομή στην Αθήνα. Ο αριθμός των λεωφορείων που εξασφάλισε η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Τρικάλων προς τους φιλάθλους είναι έξι ενώ ένα επιπλέον πούλμαν θα ναυλωθεί για τους βετεράνους.

Κατόπιν αντιπροσωπεία των Σακαφλιάδων, βρέθηκε στο Δήμο Τρικκαίων με τους Άκη Αναστασίου και Μάκη Παυλάκο να ζητάνε απο τον κ. Ταμήλο να ναυλώσει οχτώ πούλμαν για τις ανάγκες των φιλάθλων και το αίτημα τους θα απαντηθεί αύριο.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου