Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ενδιαφέρουσα ημερίδα στα Τρίκαλα από τον ΕΕΣ


Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο με θέμα την αστικοποίηση



Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργάνωσε χθες το πρωί στο χώρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, το διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Το θέμα της ημερίδας ήταν «Η Αστικοποίηση και οι επιπτώσεις της στις τοπικές κοινωνίες» και αναλύθηκε από ειδικούς επιστήμονες.

Το πρόγραμμα της ημερίδας ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων κ. Τζένης Λιάγκα, ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε η δικηγόρος, ειδικευμένη στο ευρωπαϊκό δίκαιο, κα Στεφανία Τριγώνη – Τίγκα με θέμα «Επιπτώσεις της αστικοποίησης και Ανθρωπιστικό Δίκαιο».

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Γιώργου Τσίγκα, διευθυντή του Ψυχιατρικού Τμήματος του νοσοκομείου Τρικάλων, με θέμα «Η Αστική Βία, ένα Πρόβλημα Δημόσιας Υγείας», της κ. Στεφανίας Κωστοπούλου, Μ.Sc Επισκέπτρια Υγείας της Ν.Α. Τρικάλων, που ανέπτυξε το θέμα «Δημόσια Υγεία, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης πανδημιών» και της κ. Χρυσούλας Σπύρου, επόπτριας Δημόσιας Υγείας Ν.Α. Τρικάλων, με θέμα «Νερό και εξυγίανση σε αστικές περιοχές».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων της Αικατερίνης Καυκιά και Πόπης Καστρακίδου.


Της ΕΛΕΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου