Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Πρώτη δισκογραφική δουλειά από τον Τρικαλινό Αχιλλέα Γκουγκουστάμο

Το CD φέρει τον τίτλο "Παγίδα η νοσταλγία", αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από τη δισκογραφική εταιρία ΔΙΚΤΥΟ και απαρτίζεται...



...από λαϊκά τραγούδια παλαιάς κοπής, αλλά και σημερινά που κρατούν από την ίδια ρίζα. Τραγούδια των Απόστολου Καλδάρα, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Στέλιου Καζαντζίδη, Χρήστου Λεοντή και άλλων, γειτονεύουν με άλλα, από σημερινούς δημιουργούς, όπως οι Πέτρος Βαγιόπουλος, Βαγγέλης Κορακάκης, Δημήτρης Κοντογιάννης, Μανώλης Ρασούλης, Κώστας Μπαλαχούτης και άλλοι που συνεχίζουν στους ίδιους λαϊκούς δρόμους.

Σημείωση του Αχιλλέα για την έκδοση:

«δεν είμαι καινούργιος στο χώρο του τραγουδιού. Μαζί με το συγκρότημά μου, εδώ και είκοσι χρόνια οργώνουμε την Ελλάδα, υπηρετώντας την ελληνική λαϊκή μουσική.

Τώρα, που επιτέλους αξιώθηκα να κυκλοφορήσω τον πρώτο μου δίσκο, θα ήθελα να ευχαριστήσω: τους συνθέτες και τους στιχουργούς που με εμπιστεύτηκαν, τον Αλέξη Βάκη που ανέλαβε την ενορχήστρωση, τον ηχολήπτη Σάκη Γκίκα και τους μουσικούς που συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, τον Πάρη Μήτσου και το ΔΙΚΤΥΟ για τη φιλοξενία, όλους όσους έδωσαν χείρα βοηθείας (και ήταν πολλοί), την οικογένειά μου για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».

Eυχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του τόλμημα!!!

Διαβάστε περισσότερα για το περιεχόμενο, τους συντελεστές και ακούστε δείγματα από 3 τραγούδια του υπό κυκλοφορία CD στο επίσημο site της εταιρίας ΔΙΚΤΥΟ πατώντας εδώ


Το βρήκα ΕΔΩ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου