Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Εμπαιγμός των Τρικαλινών επιχειρηματιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στα Τρίκαλα εξαιτίας αλλοπρόσαλλων αποφάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Νομαρχία Τρικάλων.

ε

Απίστευτα γεγονότα σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην οδό Καλαμπάκας-Τρικάλων όταν στα σημεία που είχαν αφαιρεθεί τα στηθαία χθες από συνεργεία της Νομαρχίας Τρικάλων μετά από απόφαση της Γ.Γ Περιφέρειας Θεσσαλίας Πόπη Γερακούδη σήμερα είναι τοποθετημένα νέα στηθαία!!!!

Ο εμπαιγμός των επιχειρηματιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη Νομαρχία Τρικάλων τούς έκανε έξαλλους.

Εξοργισμένοι και αγανακτισμένοι οι επιχειρηματίες της περιοχής πριν λίγη ώρα επισκέφτηκαν τον αρμόδιο Αντινομάρχη Ντίνο Κοτρώνη για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας όπως το χαρακτηρίζουν.

Οι επιχειρηματίες αφού τα έψαλαν στον Αντινομάρχη τον προειδοποίησαν για δυναμικότερες κινητοποιήσεις αφού όπως τόνιζαν πως κάθε κατεύθυνση «Κανείς δεν θα μας στερήσει το ψωμί μας».

Χαρακτηριστική η φράση του επιχειρηματία Θανάση Γκαραμάτσα προς τον Αντινομάρχη «Εδώ θα γίνει Βόρειο Βιετνάμ».

Από την πλευρά του ο Αντινομάρχης Ντίνος Κοτρώνης χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα των επιχειρηματιών και τους ζήτησε πίστωση χρόνου ώσπου να συνεννοηθεί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να ράβει και να ξηλώνει τα στηθαία μέσα σε λίγες ώρες.

trikalanews




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου