Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Νίκος Παππάς για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ και τις Τ.Ε.


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μετά το μεγάλο και τολμηρό άνοιγμα που αποφάσισε να κάνει στην κοινωνία για την εκλογή του νέου προέδρου της, ένα άνοιγμα που βρήκε μοναδική απήχηση με 800.000 συμπολίτες μας.


Στέλνουν ηχηρό μήνυμα με τη συμμετοχή τους και τη διάθεσή τους να πουν ανοιχτά τη γνώμη τους, μετά το κάλεσμα στους νέους και τις νέες να εκλέξουν απευθείας τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, αποφάσισε να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο ως κόμμα και εξέλεξε από τη βάση τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής και της κάθε Δημοτικής Τοπικής της Επιτροπής, στην Καρδίτσα καθώς και σε όλη την Ελλάδα.


Συγχαίρω το Βασίλη Τσιάκο για τη μεγάλη και καθαρή νίκη του. Η εκλογή του έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι ο πρώτος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Καρδίτσας που αναδεικνύεται μέσα από μια «ανοιχτή» διαδικασία. Είναι μια αλλαγή που γεννάει ελπίδα.

Συγχαίρω επίσης τους νέους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών που συγκέντρωσαν την προτίμηση των μελών της παράταξης σε διευρυμένες περιοχές, καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν στις διαδικασίες γιατί πάνω απ’ όλα είναι η διάθεση για προσφορά.

Προπαντός θέλω να ευχαριστήσω τους γνήσιους αγωνιστές της παράταξης για την πλατιά συμμετοχή τους, που μας δίνει το δικαίωμα να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη την ανανέωση, τη ρήξη με το παλιό και το φθαρμένο, την ανατροπή.

Νίκος Παππάς - Πολιτευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου