Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Όλοι μαζί για τον ΑΟ Τρίκαλα - Πλεξίδας: "Αν με στηρίξει η πόλη θα πάμε για εξάδα"


Συναινετικός συγκαταβατικός και αποφασισμένος να οδηγήσει τον ΑΟ Τρίκαλα στον δρόμο των επιτυχιών και στη Β’ Εθνική έδειξε με τις δηλώσεις του ο Ε. Πλεξίδας.



Με μπροστάρη τον Βαγγέλη Πλεξίδα και το νομό σαν βασικό στήριγμα ο ΑΟ Τρίκαλα μπορεί να καθιερωθεί στις μεγάλες κατηγορίες.

Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα της ανοικτής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο «Αετών Μέλαθρον» έτσι ώστε να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας.
Στην ανοικτή συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Βαγγέλης Πλεξίδας, πολιτικοί παράγοντες και αρκετοί φίλαθλοι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αρχικά έκανε μια τοποθέτηση λέγοντας πως δε θα ήθελε να αφήσει αυτή την προσπάθεια. «Δε θέλω να αφήσω αυτή την ομάδα. Μάτωσα και έτρεξα για αυτήν. Στη Β’ Εθνική όμως ή πρωταγωνιστείς ή πέφτεις και θα πρέπει να βοηθήσουν τα Τρίκαλα για να υπάρξει ομάδα».

Αναφέρθηκε πως θα χρειαστεί άμεσα ένα σημαντικό ποσό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το οποίο θα καλύψει αυτός ενώ τη συνέχεια ακολούθησε να συζήτηση σχετικά με τις πηγές εσόδων της ομάδας.
Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα πρέπει να καλυφτεί το 1/3 της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου από τα έσοδα που θα φέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, τις διαφημίσεις και τις άλλες πηγές εσόδων.

Τι πρέπει να γίνει για να δουλέψει η ομάδα

Αμέσως μετά τέθηκαν τα σημεία τα οποία θα πρέπει να λειτουργήσουν για να προχωρήσει η οργάνωση της ομάδας. Ποια είναι αυτά;
Ομάδα Νέων: Πρέπει να δημιουργηθεί μια ομάδα νέων με τα καλύτερα παιδιά των Τρικάλων. Σε αυτό το κομμάτι θα ζητηθούν ποδοσφαιριστές από ομάδες του νομού για να τη στελεχώσουν. Θα γίνου συζητήσει με τις ερασιτεχνικές ομάδες και θα πρέπει οι πρόεδροι να κάνουν θυσίες και να παραχωρήσουν παίκτες.


Ακαδημία ΑΟ Τρίκαλα: Για την ακαδημία, έχουν γίνει συζητήσεις με τον Ασκληπιό και ο Θόδωρος Μακρής έχει συμφωνήσει για να μετονομαστεί η ακαδημία του σε «Ακαδημία ΑΟ Τρίκαλα».

Η άποψη που ακούστηκε είναι πως θα πρέπει άπαντες να τρέξουν για να βοηθηθεί αυτή η ακαδημία των Τρικάλων. Να τονιστεί πως η ομάδα νέων δε θα προκύψει μόνο από την Ακαδημία του Ασκληπιού. Την διοίκηση της ακαδημίας, θα αναλάβει ο Θόδωρος Μακρής μαζί με άτομα δικής του επιλογής.

Εισιτήρια διαρκείας: Θα δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα αναλάβει το κομμάτι προώθησης των διαρκείας τα οποία θα είναι σε προσιτές τιμές και από τα οποία η ομάδα περιμένει να πάρει μεγάλη οικονομική βοήθεια.

Στην επιτροπή αυτή θα συμμετάσχει από τους Σακαφλιάδες ο Άκης Αναστασίου ο οποίος όπως φάνηκε έχει ήδη δημιουργήσει ένα πλάνο σε συνεργασία με την διοίκηση. Θα πρέπει όμως να βρεθεί και ένα άτομο, γνώστης της τρικαλινής αγοράς, ο οποίος και θα προσφέρει σημαντική βοήθεια.

Επιτροπή… Αθήνας: Χρησιμοποιούμε τον αδόκιμο αυτόν όρο για μια ομάδα 2-3 ατόμων η οποία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πρωτεύουσα και θα είναι κοντά στα κέντρα αποφάσεων. Βασικό ρόλο στην ομάδα αυτή θα έχει ο Αποστόλης Μπραχάλας και ο Βασίλης Γαντζούλας οι οποίοι θα εκτελούν χρέη ειδικού συμβούλου.
Επιτροπή πίεσης σε Νομαρχία – Δήμο: Η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να σταθεί κοντά στον ΑΟ Τρίκαλα και στη νέα σεζόν με πιο ισχυρό ρόλο.


Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι Αναστάσιος Τζιμόπουλος, Νίκος Σακκάς, Γιώργος Νάκης και ο Βαγγέλης Πλεξίδας

Γενικός Διευθυντής: Βασικό ρόλο για να βοηθήσει στη σωστή διαχείριση των οικονομικών της ομάδας θα έχει ο Γιάννης Βλαχοκώστας ο οποίος και προτάθηκε από τον Βαγγέλη Πλεξίδα σαν γενικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα

Γραφείο τύπου: Το πόστο αυτό θα αναλάβει μια κοπέλα σε συνεργασία με το νυν υπεύθυνο, Νίκου Μουτσίκα.

Υπεύθυνος Ασφαλείας Γηπεδου: Ο Γιώργος Τσιγάρας θα εξακολουθήσει να έχει αυτό το πόστο ενώ θα επιλέξει και κάποιο άτομο για επιπλέον βοήθεια.
Υπεύθυνος Υποδοχής Γηπέδου: Ο Λευτέρης Τζερεμές θα είναι ο άνθρωπος που θα υποδέχεται τις ομάδες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα υπάρξει από την Τετάρτη ένας λογαριασμός στην ProBank από όπου και θα αγοραστούν οι μετοχές. Αν δε θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα τότε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος θα καλύψει το ποσό.

Στόχοι:
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας έδωσε δυο στόχους οι οποίοι θα ήθελε να επιτευχθούν για να βοηθηθεί σημαντικά η ομάδα
Να πουληθούν 800 διαρκείας για αν καλυφθεί το 1/3 του Μετοχικού κεφαλαίου.
Να υπάρχουν σε κάθε ματς 2000 θεατές.

«Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζι»
Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Πλεξίδας ξεκαθάρισε τις προθέσεις του λέγοντας: «Αν αποφασίσουμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί… εγώ θα είμαι δίπλα. Αν δε βοηθηθώ, θα σταματήσω τον Δεκέμβριο και ας έχω χάσει κάμποσα χιλιάρικα. Δε στερώ τη θέση του προέδρου από κανέναν. Όποιος θέλει μπορεί να βάλει χρήματα και να γίνει αυτός πρόεδρος».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου