Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΩΡΙΩΝΕΣ επιστρέφουν στο βινύλιο με τον «ΚΥΚΛΟ»


Το βινύλιο επιστρέφει ! Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες της νέας γενιάς ανακαλύπτουν την μαγεία του, ενώ οι λάτρεις του αυξάνονται!



Οι καλλιτέχνες με παράδοση και παρελθόν δείχνουν το σεβασμό τους στο βινύλιο με την κυκλοφορία άλμπουμ τους και σε βινύλιο.



Οι Ωρίωνες πιστοί λάτρεις του βινυλίου , επιβεβαιώνουν την επιστροφή στο βινύλιο κυκλοφορώντας χθες (1η μέρα κυκλοφορίας 21-6-2010) ένα νέο LP με τίτλο ‘ΚΥΚΛΟΣ’.



Το LP αυτό που βγήκε μόνο σε βινύλιο , θα κυκλοφορήσει πρωτίστως στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, απευθυνόμενο, αρχικά, στους φίλους και τους συλλέκτες βινυλίου .



Ο δίσκος 33 στροφών , περιέχει, 8 τραγούδια και έχει τίτλο ‘ΚΥΚΛΟΣ’ από το ομώνυμο τραγούδι τους. Το συλλεκτικό αυτό LP , περιέχει αυθεντικές ακυκλοφόρητες συνθέσεις του γκρουπ, της περιόδου 1978-1983 καθώς και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ‘κουρδιστά ανθρωπάκια’, που τους καθιέρωσε σαν συγκρότημα.



Είναι ο 7ος δίσκος του συγκροτήματος, που σε δύσκολους καιρούς «δεν το βάζει κάτω» και επιμένει στο βινύλιο. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την εταιρεία anazitisi records.



Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ήδη οι ΩΡΙΩΝΕΣ «οργώνουν» την Ελλάδα με συναυλίες και δίνουν το νέο στίγμα τους στην ελληνική μουσική. H πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους συνέπεσε με την παγκόσμια ημέρα μουσικής. Τυχαίο; Δε νομίζουμε...

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στο ΑΤΤΙΚΟ Άλσος, θα γίνει η πρώτη επανεμφάνισή τους στο αθηναϊκό κοινό.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου