Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

"LET’S DANCE" στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων...

Έτσι ονομάστηκε και η παρουσίαση της σχολής χορού του Βασίλη Μακρή LET’S DANCE, που έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων.





Την οργάνωση της παρουσίασης αυτής ανέλαβε η καλλιτεχνική εταιρία της Γεωργίας Ευθυμίου «MANGO creations agency» με μεγάλη επιτυχία. Την παρουσίαση παρακολούθησε πλήθος κοινού που χειροκροτούσε διαρκώς.








Με ρυθμούς λατινοαμερικάνικους, ευρωπαϊκούς και μοντέρνους Hip Hop, 120 από τους χορευτές της σχολής μας παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό σόου και μας μετέφεραν σε λαμπερά ballrooms και σκληρές αμερικανικές hip hop battles.

Εντύπωση προκάλεσε ο κόσμος που παρακολουθούσε, ο οποίος μετά από προτροπή του χοροδιδάσκαλου της σχολής, με μεγάλη προθυμία ξεκίνησε να χορεύει σε ρυθμούς Salsa.


Η ζωντάνια και η μοναδική διάθεση των χορευτών της σχολής και του κόσμου μετέτρεψαν το κέντρο της πόλης την Τρίτη το βράδυ σε μια μεγάλη fiesta!











Μετά το τέλος της παρουσίασης ένα party latino συνεχίστηκε στο Club Oggi που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Φωτογραφίες από το party σε επόμενο άρθρο μας...











Οργάνωση - παραγωγή: MANGO creative agency
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργία Ευθυμίου










































































Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: