Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Μεγάλη επιτυχία του Shidokan Καλαμπάκας


Μετά απο πολύ καλή παρουσία οι αθλητές του Α.Σ. Shidokan καράτε Καλαμπάκας ,κατάφεραν να πλασαριστούν στίς πρώτες θέσεις στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων



Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 ο Α.Σ. Shidokan καράτε Καλαμπάκας με προπονητή τον Χρήστο Καραγεώργο 2 Dan, συμμετείχε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων Κεντρικής Ελλάδος ηλικίας 5-12 ετών με κανονισμούς Point System της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο “Άκης Παρασκευόπουλος” του Βόλου.


Συμμετείχαν 160 περίπου μικροί αθλητές από δύο (2) συλλόγους Ελληνικό Shidokan καράτε (Βόλου, Καλαμπάκας), τρεις (3) σύλλογοι από το Ελληνικό Kyokushinkai - Κοσμίδης (Βόλου, Αγριάς, Στεφανοβίκειου) καθώς και ένας σύλλογος Tang Soo Do από το Βόλο.

Οι μικροί αθλητές πρόσφεραν στο κατάμεστο κλειστό στάδιο από γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν ένα ευχάριστο θέαμα και ταυτόχρονα εξαιρετικό πείσμα με μεγάλη ψυχική δύναμη και τεχνική.

Οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν ένα κίνητρο για τα παιδιά να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους, εκφράζοντας τη εσωτερική δύναμή τους καθώς και την ανάπτυξη της ευκινησίας (τεχνικής) σε συνδυασμό με την ευστροφία του πνεύματος τους, αποκτώντας περισσότερη εμπειρία αγώνων.


Όλοι οι αθλητές του Shidokan Καλαμπάκας που συμμετείχαν στην διοργάνωση διακρίθηκαν κερδίζοντας οι τέσσερις την πρώτη θέση στην κατηγορία τους επιδείχνοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή τους.


Οι αθλητές ανά κατηγορία ηλικιών είναι οι:


1. Χασιώτης Νικ. (8 ετών -45 κιλ) 1η Θέση


2. Παπακώστα Δέσποινα (9 ετών -30 κιλ) 1η Θέση


3. Ντάλλας Αθανάσιος (10 ετών -55 κιλ) 1η Θέση


4. Λούδα Βασιλεία (12 ετών -45 κιλ) 1η Θέση


5. Χασιώτης Αποστόλος (12 ετών -55 κιλ) 2η Θέση

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για την επιτυχία τους καθώς και στον προπονητή τους για την σοβαρή και υπεύθυνη εκπαίδευση που καταβάλλει και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στο σύλλογο Καλαμπάκας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκαν και εξετάσεις ζωνών στο Shidokan Καλαμπάκας μικρών-μεγάλων αθλητών όπου προβιβάστηκαν οι:


Μικροί: Χασιώτης Νικόλαος 5 Kyu

Σκρέκας Παναγιώτης 7 Kyu

Βρουσάι Χρήστος 7 Kyu

Αρσενίου Κων/νος 6 Kyu

Χασιώτης Απόστολος 2 Kyu



Μεγάλοι: Ντάλλας Χρήστος 5 Kyu

Τσέκα Αρθούρος 4 Kyu

Κατσίμπας Ευθύμιος 3 Kyu





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου